Traži se dvojnica Nives Celzijus!

NIJE lako zamijeniti Nives Celzijus, kolumnisticu, autoricu, fotomodel, pjevačicu, voditeljicu i jednu od najpopularnijih supruga nogometaša, ali sve djevojke koje smatraju da svojim kvalitetama mogu parirati poznatoj starleti sada imaju jedinstvenu priliku. Naime, na Nivesinoj službenoj internetskoj stranici je objavljen natječaj za njezinu dvojnicu.

Važno je napisati najoriginalniji scenarij

"Kada mogu Madonna, Victoria Beckham i mnoge druge zvijezde imati svoje dvojnice, zašto je ne bi imala i najoriginalnija među njima, Nives", stoji u opisu natječaja koji traje do kraja studenoga. Svaka djevojka koja se namjerava prijaviti treba zadovoljiti i neke uvjete, između ostalih, mora biti punoljetna, poslati fotografiju na kojoj pozira pored nekog muškarca koji joj može biti suprug, dečko, prijatelj ili tek poznanik, treba sličiti na Nives i biti originalna.

Pobjednički par izabrat će posjetitelji web stranice, a konačna odluka bit će objavljena 10. prosinca. Nagrada je profesionalno snimanje s atraktivnom Celzijus i to prema scenariju pobjednice, koji također treba priložiti svojoj prijavi, a poznavajući Nives, najviše izgleda imaju oni najprovokativniji.

Pročitajte više