Tražite savršenu boju za kosu? Pogledajte ove tri

Foto: Press

To vas najviše zanima u novoj godini? Možda ste odlučili isprobati jedan od najpopularnijih svjetskih trendova bojanja kose u 2024. Ovo će dodati malo eksperimentiranja i svježine u vaš život, jer bojanje kose postaje relevantnije i zanimljivije nego ikad. Recimo koji vam se osjećaj više sviđa: chic smeđa kosa u "brownie" stilu ili nijansa latte blonde?

Ako i vas žudi za malo zabave da otkrijete 2024., trebali biste razmisliti o jednom od ovih najpopularnijih trendova u svijetu boja za kosu. Pogledajte pješčano plavu, ledene platinaste pramenove, kosu boje trešnje, crvenu i još mnogo toga. Osim toga, imamo nekoliko savjeta koje možete dobiti od svog stilista ako se odlučite otići u salon ili kako možete postići željeni izgled kod kuće jednostavnim sjajilom za kosu. Zahvaljujući Makeup.hr možete kupiti najbolju boju za kosu na web stranici i započeti novu sezonu svog života.

Wella Professionals Illumina Color

Za sve dame koje vole promijeniti svoj imidž, a pritom brinuti o zdravlju i ljepoti svoje kose, njemačka tvrtka Wella nudi novu profesionalnu boju za kosu – Professionals Illumina Color. Ovaj proizvod razvijen je na temelju patentirane tehnologije koja pruža apsolutno bezopasno bojanje i daje efekt preljevne boje, izgledajući prirodno u bilo kojem svjetlu.

Ova najbolja boja za kosu boja savršeno skriva sijedu kosu i dugo ostaje na kosi. Nakon bojenja, iznenadit ćete se kako lijepo izgledaju vaše kovrče: žive, sjajne, mekane, elastične teksture. Professionals Illumina Color iz Welle pruža priliku ne samo za promjenu boje kose, već i za nježnu njegu bez oštećenja njezine strukture tijekom bojanja.

Herbatint Permament Gel Color

Bojanje kose oduvijek je bio hrabar korak, ali ovu uslugu u kozmetičkim salonima nitko ne odbija. Ipak, zar ne? Prava čarolija je u tome što sada vaše kovrče ne samo da mijenjaju boju, već i izgledaju zdravo.

Za to je zaslužna inovativna najbolja prirodna boja za kosu na bazi biljnih komponenti Permament Gel Color popularnog talijanskog brenda Herbatint. Ova jedinstvena boja ima laganu gel konzistenciju koja se razmazuje po kosi s osjećajem da obuhvaća svaku vlas.

Uravnotežena formula, obogaćena prirodnim sastojcima, ne samo da daje svijetlu, zasićenu boju, već i brine za kosu, čineći je mekom, poslušnom, elastičnom i sjajnom. Sve to zahvaljujući ekološki prihvatljivim sastojcima kao što su ekstrakti aloe vere, bijele breze, hamamelisa i ehinaceje.

Laboratoire Ducastel Subtil Creme Permanent Hair Color

Želite li da vam eksperimenti s bojanjem uvijek donose zadovoljstvo i ne ometaju stanje vaše kose? Onda je Creme Permanent trajna krem ​​boja francuskog brenda Laboratoire Ducastel Subtil vaš idealan izbor.

Zahvaljujući najčišćim pigmentima za bojanje i posebnom sastavu Epaline-100, dobit ćete izvrstan rezultat bez štete vašim kovrčama. Raznolikost nijansi vaša je prilika da ostvarite sve kreativne ideje i stvorite jedinstvenu sliku.

Paleta boja uključuje 97 nijansi, što će vam omogućiti realizaciju bilo koje kreativne ideje i savršeno je za bojanje bilo koje vrste kose, uključujući sijedu kosu. A formula najbolje boje za kosu, obogaćena kukuruznim uljem i kisikom, brine se za zaštitu vaše kose tijekom bojanja i daje joj zdrav sjaj te ne izaziva iritaciju vlasišta.

Odaberite svoju najbolju boju kose i počnite eksperimentirati sa svojim stilom. Uostalom, samo nova frizura može promijeniti ne samo izgled, već i dodati još više samopouzdanja i ljubavi prema sebi.

Pročitajte više