Trčanje nas povezuje, a brend Energetics posebno nadahnjuje

Foto: Intersport

Omiljeni fitnes brend Energetics ulazi u svijet trkača

Brend Energetics do sada je bio sinonim za kvalitetnu opremu za fitnes koju se moglo pronaći samo u Intersportu. Nova kolekcija odjeće, obuće i dodataka za trčanje znak je da brend Energetics na velika vrata ulazi u svijet trčanja. Oni koji su zbog kvalitete, pristupačnih cijena i raznolike ponude obožavali brend Pro Touch, ne moraju se brinuti! Nova trkačka kolekcija sada dolazi pod brendom Energetics.

Foto: Intersport

Još od 1992. godine Energetics je jedna od najpopularnijih Intersportovih robnih marki. Izuzetno širok asortiman proizvoda obuhvaćao je gotovo sve - od fitnes opreme, preko odjeće za trening i slobodno vrijeme do obuće za fitnes, a može se naći na policama Intersporta u više od 40 zemalja.

Energetics – prilika za trčanje koja se ne odbija

Energetics sa sobom donosi i bogato nasljeđe brenda Pro Touch, koji je već dugo pojam među trkačima rekreativcima. No istovremeno, on donosi novu inspiraciju za trening i dodatnu motivaciju za postizanje vaših ciljeva u trčanju. To je moderan, dinamičan i nadahnjujući sportski brend, koji se neprestano prilagođava zahtjevima i potrebama mnogih sportaša, koji njeguju zdrav način života. 

Foto: Intersport 

Energetics – top brand za kvalitetan trening

Proizvode brenda Energetics odlikuje visoka razina kvalitete, promišljen dizajn, ekološki prihvatljivi materijali i izvrstan omjer cijene i kvalitete. Sportska oprema dizajnirana s modernom tehnologijom i dizajnom, sinonim je za kvalitetan trening, pa će vam biti sjajan partner u postizanju ciljeva.

Većina odjeće Energetics koristi tehnologiju Dry Plus Eco. Radi se o tkanini izrađenoj od ekološki prihvatljivih materijala, koji se brzo suše i dobro odvode vlagu što čini vaš trening ugodnijim. Materijali su izrađeni na bazi prirodnog biljnog ulja miDori®, što znači da sva odjeća od ovog materijala također udovoljava OEKO-TEX 100 standardu održivosti.

Foto: Intersport

Energetics i Intersport podržavaju vašu strast prema trčanju

Preuzimajući novu ulogu u trčanju, Energetics je poduzeo još jedan korak u smjeru da uskoro postane jedan od najpopularnijih brendova među trkačima. Na tome putu pridružuju nam se i profesionalci poput Katarine Vukančić koja je trenutno na visinskim pripremama u Keniji kao i glumica Ecija Ojdanić koja se zaljubila u trčanje premda je prije bila "mrziteljica trčanja".

Slavna glumica danas iza sebe ima i pravi maraton, i naravno, s trčanjem ne namjerava stati. Baš kao što ni mi ne namjeravamo stati u unaprjeđivanju naše ponude. Ulazak brenda Energetics u trčanje pravi je dokaz za to. 

Foto: Katarina Vukančić

Foto: Ecija Ojdanić

Pročitajte više