Trebaš reći da? Napravi to na poseban način

Foto: Press

OVAJ "da" je zasigurno jedan od najljepših i najiščekivanijih. Trenutak o kojem mnogi sanjaju još od rane mladosti i koji mora biti poseban i savršen. Sigurno ste zamišljali svoje vjenčanje još i prije nego ste pronašli svoju bolju polovicu. Zašto nam je svima taj dan tako jako važan i želimo da bude savršen? Za početak, ženidba je zajednička svim kulturama i religijama i rezultat je najveće prisnosti dvoje ljudi. Trenutak beskrajnog povjerenja prema partneru s kojim smo spremni provesti ostatak života. Zato ga planiramo pomno i detaljno kako bi bio savršen i ostao svima u nezaboravnom sjećanju.

Od prostora, dekoracije, menija, haljine i odjela, do najsitnijih detalja, u ovom je slučaju baš sve važno jer je riječ o događaju koji će se pamtiti cijeli život. Zašto ga onda ne biste osim fotografijama i videom ovjekovječili i vlastitim mirisom? Zamislite miris koji će vas uvijek iznova podsjetiti na taj predivan dan. Zašto si ne biste poklonili svoj vlastiti parfem koji će zanosnim notama govoriti vaš jezik ljubavi. Može li parfem takvo nešto? Naravno da može! Parfumer Tomislav Vrbanec iz Hrvatske Parfemske Kuće ističe da je upravo miris najbolja vremenska kapsula. Mirisi nas mogu vratiti na neko mjesto, u neko vrijeme, prizvati sjećanja pa čak i emocije.

Upravo zato su u Hrvatskoj Parfemskoj Kući osmislili jedinstvenu ponudu izrade vlastitih parfema za vjenčanja. Bilo da je to parfem koji ćete dati izraditi samo za vas kao par i kojim ćete se počastiti za taj svečani dan ili pak ćete pokloniti parfeme kao ekskluzivni dar svojim gostima, on će savršeno ispričati vašu ljubavnu priču. Djelovanje mirisnih esencija je nevjerojatno, a njihovom pravom kombinacijom vaš će potpis kao para biti doista jedinstven. Zajednički parfemi kao poklon gostima stepenica je više u doživljaju svadbene svečanosti, a parfem je bio i ostao jedan od najpoželjnijih darova. Zašto onda ne biste uveselili sebe i svoje goste mirisnom čarolijom koja će vas podsjećati na najljepši dan u životu.

Parfumer Vrbanec dodaje kako se ta uvijek jedinstvena ljubavna receptura stvara u dogovoru s mladencima. Sve što oni vole, što im je zajedničko i što ih povezuje spaja se u miris s njihovim potpisom. Osim toga, mladenci biraju i kako će izgledati njihov zajednički parfem, bočicu i etiketu. Nakon zanimljivog kreativnog putovanja, dobiti će jedinstvenu uspomenu očaravajućih mirisnih nota koja će svakim udahom uzburkati sva osjetila.

Pročitajte više