Trenutak istine: U emisiji pristala udati se za mlađeg brata bivšeg muža

EKSHIBICIONIZAM u emisiji "Trenutak istine" dosegnuo je vrhunac, voditeljicu Jasnu Nanut natjerao da prevali preko usta rečenicu: "I meni je skoro potekla suza u ovom studiju", a natjecatelj Josip Kasmiler rekao je: "Hvala Bogu na ovoj emisiji!". "Čim sam čuo da počinje ovaj show, znao sam da želim sudjelovati. Nije me sramota moje istine!", govorio je 26-godišnji vodoinstalater, koji radi kao zidar.

Momak iz Novske došao je u kontroverzni reality show kako bi se riješio duhova prošlosti iz svojeg života, razjasnio klevetu koja ga je godinu dana pratila u rodnom mjestu od 14 tisuća stanovnika i, konačno, kako bi zaprosio svoju partnericu Andreju, koju je preoteo svojem rođenom bratu.

Brat već godinama ne razgovara s njim, a majka je tek nakon osam godina pružila ruku pomirenja

Josip je bio učenik drugog razreda srednje škole kada se upustio u vezu s bratovom suprugom. Zbog Josipa, Andreja je odlučila napustiti supruga Dejana i odselila se s njihove dvije kćeri. Dejan je potom doživio teški živčani slom. Zdravstveni problemi javili su se, nakon obiteljskog skandala, i Dejanovom i Josipovom ocu. Dejan se opet oženio i ima sina i kćer, a s bratom Josipom otada ne razgovara.

Nakon što je u emisiji priznao da uživa u seksu s bratovom suprugom, otkrio je i njegovu reakciju. "Brat se nije pomirio sa situacijom. Ne poznajemo se. Ne pozdravljamo se. Ne čujemo se. Uvjeren sam da gleda ovu emisiju. Pozdravljam ga i želim mu reći da nemam ništa protiv njega. Ako sagleda sve stvari iz mog života, svog života i života njegove djece, mislim da bi trebao biti sretan što je ispalo tako kako jest", rekao je Josip koji je i roditeljima predbacio zbog licemjerstva u toj situaciji. "Većina stanovnika Novske bili su protiv nas. Osim one nekolicine koji su dobro poznavali Andreju i mene, ali i njezin život s mojim bratom", rekao je Josip.

Ispričao je i kako su ga roditelji momentalno odbacili. "Gledali su me kao razarača obitelji. Smatrali su da sam nanio veliku sramotu obitelji i sebi. Danas polako počinje sjedati sve na svoje mjesto. Počeli su kontakti s majkom. Nakon osam godina, ušla je u Andrejin i moj dom. To me je jako razveselilo. Zamjeram im što su me napustili kad mi je bilo najgore, kad smo Andreja i ja ostali sami", rekao je Josip i otkrio da je imao intimne odnose s Andrejom dok je još bila u braku s njegovim bratom.

"Bila sam službeno u braku, ali moj tadašnji suprug i ja smo tada već bili razdvojeni", pojasnila je Andreja. "Dok smo živjeli svi skupa, Josip i ja smo se zbližili. Uvijek je bio tu kad je bilo najgore. Imala sam se kome požaliti".

Josip je došao dokazati da nije silovao ženu koja ga je za to optužila, poligraf je potvrdio njegovu tvrdnju

Usto što je dokazao da su neki spremni ljubav pronaći i u bratovoj bračnoj postelji, Josip je odlučio raščistiti optužbu za silovanje. "Bila je ljetna zabava u mjestu prije godinu dana. Zatekao sam se ondje s prijateljima. Pojavila se jedna osoba koju nikad prije nisam vidio. Doslovno je skočila na mene, počela me ljubiti... Bio sam pijan, ali sam je ubrzo odgurnuo od sebe. Otišao sam s društvom po gajbu pive, a na povratku me presreo susjed, koji je policajac. Doveo me pred tu osobu koja me optužila sam je tukao, silom odveo u auto i silovao. Jako ružne stvari", ispričao je Josip. Niječan odgovor na pitanje "jeste li ikad nekog prisilili na seksualni odgovor", poligraf je ocijenio istinitim.

"Osjećam se fenomenalno. Kao da ste mi vratili život koji sam izgubio prije godinu dana", ispričao je. Andreja je zaplakala od sreće. "Vjerovala sam mu, ali nešto me žuljalo. Previše smo toga prošli da bi tako nešto meni učinio. Uvijek je imao moju podršku".

Zaprosio je bratovu bivšu suprugu riječima: "...da okončamo ovu vezu jednom zauvijek..."

Igrokaz je završio Josipovim ustajanjem sa sjedala i odlaskom do svoje nevjenčane supruge. "Prošla si sa mnom sve trenutke, najljepše i najteže, kad sam patio i bio veseo, drago mi je što si došla u emisiji da mi budeš pratnja. Ali, da okončamo ovu vezu jednom zauvijek....", izgovarao je Josip, ali nije je mislio okončati. Od treme se zabunio. Kleknuo je pred Andreju, a nakon njezinog pristanka, stavio joj zaručnički prsten na ruku.

Jasna Nanut objašnjavala je šokiranoj ženi da možda ona ne zna da je slala seksi poruke, ali poligraf sigurno zna, "Jedino ako je netko drugi koristio moj mobitel", odgovorila je Lara Lide

"Pristala je! Hvala lijepa", presretan je govorio Jasni Nanut i donio odluku da pođe kući sa 25 tisuća kuna. Na početku svojeg sudjelovanja rekao je da s osvojenim novcem želi vratiti dugove koji su visoki oko 60 tisuća kuna. Nakon što je zaprosio pred kamerama bratovu bivšu suprugu, pokušao oprati mrlju sa svojeg imena zbog navodnog silovanja, sretan je otišao kući.

Ne tako sretna emisiju je napustila natjecateljica prije njega. 41-godišnja Lara Lide otkrila je najintimnije tajne svojeg života, kako ju je očuh zlostavljao i kako ju je suprug prevario one noći kad je ona rađala, ali pala je na 13. pitanju. Poligraf je pokazao da je, suprotno njezinoj tvrdnji, slala SMS-ove seksualnog sadržaja drugom muškarcu u posljednjih mjesec dana. Žena je iskreno bila zbunjena dok joj je Jasna Nanut pojašnjavala, kao mnogima dotad, da možda ona misli da nije to činila, ali zapravo jest jer su tjelesne reakcije na poligrafu tako pokazale. "Jedino ako je netko koristio moj mobitel", rekla je šokirana Lara Lide i otišla kući bez kune.

E.D.
Foto: Nova TV

Pročitajte više