Tri bizarne stvari koje neke žene dožive nakon seksa

Foto: Instagram

VEĆINA se žena nakon seksa osjeća odlično i želi sklupčati u partnerovo naručje ili utonuti u san, no neke žene doživljavaju zaista čudne stvari. Ovo su tri bizarne i najneobičnije stvari koje su se dogodile ženama nakon seksa, piše Glamour.

1. Imaju intenzivnu želju biti same

Nakon intenzivne bliskosti tijekom seksa, neke žene osjećaju snažnu potrebu povući se i udaljiti od partnera kako bi "došle sebi". Ponekad se žena osjeća kao da je "dala previše sebe pa ima potrebu biti sama da bi se opet osjećala potpunom", piše Glamour.

2. Dožive privremeni gubitak pamćenja

Iako zvuči kao scena iz filma, to se stvarno događa. Radi se o medicinskom slučaju koji se zove prolazna globalna amnezija, a do nje dolazi kad se privremeno smanji dotok krvi u hipokampus. Ovakvo stanje događa se i kod pretjeranog konzumiranja opijata, velikog emocionalnog stresa, naporne fizičke aktivnosti ili seksa tijekom kojeg je žena doživjela orgazam.

3. Imaju grlobolju i suho grlo

Suho grlo može se lako riješiti čašom vode, no ako dođe do grlobolje trebalo bi potražiti pomoć liječnika. "Ako je do grlobolje došlo nakon oralnog seksa, nužno je posjetiti liječnika jer je moguće da je došlo do infekcije", piše Glamour.

Pročitajte više