Tri, dva, jedan - kuhaj: Ante je uvjeren da ih žiri sabotira

Foto: RTL

IAKO su dobili relativno visoke ocjene članova žirija showa Tri, dva, jedan – kuhaj!, Ante smatra da on i Martina zaslužuju više.

"Ocjene nikako ne odgovaraju komentarima. Ne znam što bismo Ante i ja trebali napraviti, koliko se još truditi da nam žiri da veće ocjene", izjavila je Martina nakon kušanja. Žiri je bio zadovoljan njihovim zapečenim krumpirom s bakalarom i knedlama s marelicama, komentari su bili iznenađujuće dobri s obzirom na to da su Martina i Ante imali gotovu paštetu od bakalara, veliki komad krumpira, ali i jako ukusnu salatu s dresingom i domaće knedle baš kakve se rade u Dalmaciji. Taj "dobro odrađen zadatak" dobio je dvije sedmice i jednu osmicu, što se Anti nikako nije svidjelo.

"Ja sam stvarno tužan i pomalo razočaran. Iskreno, gubim motivaciju i volju za kuhanjem… Moram to otvoreno priznati jer s ocjenama nisam zadovoljan od samoga početka. Nekako osjećam da smo sabotirani po tom pitanju. Evo, ovo današnje jelo je čisti primjer. Nisu našli niti jednu zamjerku, od salate do krumpira i knedli, a dobijemo takve ocjene! Ja sam tužan i razočaran i lagano gubim volju", olakšao je dušu Ante, kojem nikako nije jasno kako je Mateja Domitrović Sabo dala mršavu osmicu knedlama koje bi mogla sama slistiti bez problema.

I Josip i Miroslav očekivali su više od prosječnih 16 bodova za svoj "inovativni jelovnik" na kojem su se našli svinjski bubrezi s noklicama od graha i svinjska rebrica s kupusom i jabukama. Njihova dva tanjura jesu bila ukusna, ali nisu proizvela vatromet u ustima članova žirija. Baš kao ni moderna jela Nikoline i Otta, koji su, pak, poslužili napola sirovu ribu.

"Ja ću vam pohvaliti sve ovo što imate na tanjurima. To je vizualno jako dobro, ali i ukusno i savršeno je odrađeno. Ali se moram držati svojih kriterija kada je u pitanju ova riba. Za moj pojam, prevelika je greška da komad ribe ostane sirov. Danas im nije sretan dan…", objasnio je Ivan Pažanin zbog čega je Nikolini i Ottu dao tek četvorku, iako njihovi tanjuri zaslužuju čistu devetku.

Jesu li se ohladile emocije i smirile tenzije ili će novi zadatak ponovno podići nervozu natjecatelja? 

Pročitajte više