Tri, dva, jedan- kuhaj: Loreta i Ivana idu po pobjedu

Foto: Press

MOTO Lorete i Ivane je "kolo sreće se okreće", a u srijedu navečer žiri je okrenuo tri devetke za simpatične Zadranke i njihova juneća rebra u tzatziki umaku.

"Ovo jelo je možda najbolje jelo ove sezone", zadovoljno je izjavio Mate Janković nakon što je zajedno s kolegama u tišini 'potamanio' sve što je bilo servirano na tanjuru.

"Izvrsno, stvarno izvrsno!", pohvalila ih je kratko i jasno Mateja Domitrović Sabo, a Tomislav Špiček izjavio je kako bi dao ruku za ovako dobar komad mesa. Zbog toga su cure zaslužile najviše ocjene u danu, ukupno čak 27 bodova!

"Mi se samo trebamo malo uhodati, udomaćiti u studiju i s ekipom i onda mi možemo kuhati", zaključile su Loreta i Ivana s osmjehom na licu zbog današnjeg uspjeha.

Osim njih, pohvale za dobra jela dobili su Nikolina i Otto za potrbušinu s mahunama te Martina i Ante za vratinu u umaku s njokima. I dok se na vrhu bodovne ljestvice kandidati smiješe i vesele, isto se ne može reći za one smještene na dnu ljestvice.

Jolanka i Anamarija podbacile su i s prezentacijom i s pripremom junećih prsa na lešo sa salatom.

"Problem dolazi kada dođemo do mesa, meso vam izgleda kao da smo ispilili drvo i servirali ga", potužio se Mate s kojim se složio i ostatak žirija te su njihovo jelo ocijenili s tri šestice.

Isti broj bodova dobile su Ružica i Barica, koje se nisu proslavile s junećim butom i prokulicama, ali su zato pripremile odličnu repu za Špičeka. Nažalost, žiri je morao ocijeniti oba jela pa su tako zbog, kako Janković kaže, nejestivog mesa, zaradile niskih 18 bodova. 

Pročitajte više