Tri Gracije u bijelom: Majoli, Capriati i Sabatini na hvarskoj rivi

TRI BIVŠE tenisačice ubiru plodove napornog rada i, nakon što su rekete ostavile u svlačionici i jednom se za svagda oprostile od profesionalnog tenisa, uživaju u svim blagodatima koje im je donio život nakon karijere u bijelom sportu.

Uglavnom im u životu ne ide loše ako zanemarimo nedavnu nezgodu s tabletama Amerikanke Capriati. Majoli je ponosna majka, a trenutno najzanimljivija od njih, samo iz razloga što se ovima dvjema pridružila posljednja, danas je uspješna poslovna žena i svjetska putnica Gabriela Sabatini.

Zanosna Argentinka do jučer je u društvu prijatelja odmarala u Dubrovniku s čijih se zidina preselila na Hvar kako bi sa svojim kolegicama uživala u čarima najsunčanijeg otoka i najfotografiranije rive u Hrvatskoj.

Gabriela je oduševljena ljepotama Dubrovnika, a nadamo se da će joj se svidjeti i otok na kojem se trenutno nalazi te da će, kao uostalom i sve svjetske zvijezde koje su nas posjetile, kući otići puna dojmova i svim svojim slavnim prijateljima preporučiti jadransku obalu.




Pročitajte više