Tri seks poze koje muškarci ne vole

Foto: Instagram

UVRIJEŽENO je mišljenje da su muškarci toliko ludi za seksom da im uopće nije bitno gdje, kada i kako se odvija. Činjenice su ipak drugačije, a vjerovali ili ne, neke poze muškarcima uopće nisu prirasle srcu.

Sljedeće poze nisu im baš drage jer su, između ostalog, veoma neudobne.

1. Seks u kadi

Nedostatak prostora, neudobna ploha i voda tri su razloga zbog kojih bi muškarci voljeli izbjeći seks u kadi. Nema ništa gore nego kad vas usred akcije slavina bode u leđa ili kad se iznenada poskliznete i završite u vodi. Osim toga, voda je loš lubrikant, a kad se samo sjete koliko ljudi godišnje izgubi živote zbog nezgoda u kadi...

2. Seks u stojećem položaju

Iako u filmovima izgleda strastveno i spontano, u stvarnosti je ovu pozu teško izvesti. Za početak, muškarac mora na rukama držati težinu partnerice, a čak i ako mu je to u početku lako, kasnije će postati bolno. Ako pak odluči ubrzati kako bi ranije završilo, partnerica to baš i neće cijeniti.

3. Žlica

Ženama jedna od najromantičnijih poza, ali muškarcima nije baš draga. Dok u misionarskom položaju mogu uživati u pogledu na lice i grudi partnerice, a u doggy pozi u pogledu na njenu guzu, u ovoj pozi ne vide ništa posebno. 

Pročitajte više