Ovaj čovjek tvrdi da je nakon prometne nesreće bio u raju

Screenshot: YouTube

PRIJE 19 godina Julie Kemp sa svojom je obitelji doživjela tešku prometnu nesreću, koju su ona i njen sin Landon jedva preživjeli. U sudaru u kojem se u njih zabilo vozilo Hitne pomoći njen suprug Andy je poginuo.

Njihov automobil bio je toliko uništen da spasioci u prvi tren nisu shvatili da je u njemu bilo i dijete. Tek kad su primijetili Landonovu cipelu, izvukli su dijete koje nije davalo znakove života.

Nakon što je dva tjedna proveo u komi, Landon se probudio, a njegov oporavak ostavio je liječnike bez riječi. Iako mu je glava bila teško ozlijeđena, a liječnici su predviđali da će imati problema u razvoju ako se probudi, nesreća nije ostavila nikakva oštećenja na njegovom mozgu. Nakon buđenja, Landon je ispričao nevjerojatno priču o onome što je doživio dok je bio u komi.

Iako Julie sinu nije željela reći da je ostao bez oca, on je to već znao jer je kako tvrdi tog dana triput bio u raju s njim. Naime, dječak je tog dana tri puta oživljavan, a prema njegovim riječima svaki put je sreo oca i njegovog prijatelja koji je preminuo mjesecima ranije.

Julie je ostala u šoku kad joj je rekao da je sreo njenu drugu djecu. Kako kaže, nije znala o čemu priča, dok se nije sjetila spontanih pobačaja u kojima je izgubila dvoje djece.

"Znao sam da su mi to brat i sestra, iako mi nikad nisu pričali o njima", rekao je za katoličku televiziju.

Kako kaže, treći put kad je umro "sreo je i Isusa koji ga je poslao nazad u život da širi vjeru".

Pročitajte više