Trudnica odbila fotografkinju zbog njenog profila na Instagramu: "Ne želim djecu izložiti tome"

Foto: Twitter

NAKON što je pregledala na društvenim mrežama profile fotografkinje koju je angažirala za svoje trudničke fotografije, jedna je majka odmah odustala od fotografiranja. Razlog - fotografkinja je gay.

Faith Grace, 21-godišnja fotografkinja iz Alabame na Twitteru je opisala kako ju je neimenovana žena angažirala kako bi je fotografirala tijekom trudnoće, a onda joj se dan kasnije javila jer je na njenom profilu vidjela zastavu duginih boja.

"Ovo mi je slomilo srce", napisala je Grace na Twitteru pored screenshotova njihovog dopisivanja.

"Bok Faith, ovdje McKenna od sinoć. Javljam ti se zbog fotki. Prošla sam kroz tvoj osobni profil na Instagramu jer sam tražila tvoj poslovni profil i vidjela sam da u opisu imaš zastavu duginih boja. Jesi li gay ili je netko u tvojoj obitelji gay?" napisala je žena.

"Hej McKenna, hvala na javljanju. Nitko u mojoj obitelji nije gay, ali ja jesam. Zato imam zastavu na profilu", odgovorila je fotografkinja.

"Shvaćam, ne brini onda oko fotografija. Ne želim da me fotografira netko tko je gay. To jednostavno nije u redu. Protiv toga sam i zadnje što mi treba je da svom petogodišnjem djetetu dopustim da misli da je to u redu, ne želim da bude izloženo ljudima poput tebe. Žao mi je što misliš da je takav stil života u redu i prihvatljiv. Čuvaj se, Faith", napisala je žena.

"Molim vas podijelite ovo i pokažite ljudima da mržnja i diskriminacija i dalje postoje te da ih moramo zaustaviti", napisala je fotografkinja.

Iako su je novinari Daily Maila zamolili za komentar, Grace je odbila dati izjavu za medije. 

Pročitajte više