Tulum koji se ne propušta: Osvojite ulaznice za koncert Bolesne braće u Mansionu

ZAJEDNIČKI tulumi Bolesne braće i RNB Confusiona poznata su poslastica, a tradicija se nastavlja i u ovoj godini. Bizzo Bodega i Baby Dooks u pratnji svog benda Odurno zgodni vas očekuju u klubu Mansion na Jarunu ove srijede, 15. lipnja. Samo se prisjetimo ne tako davne 2009. godine i njihovog posljednjeg nastupa na RNB Confusionu powered by Index.hr - red do ceste ispred tadašnjeg kluba Piranha, vruća atmosfera, odlična svirka, krcat klub, puno smijeha i zabava koja ne prestaje.

Nakon sedam godina diskografske stanke, vratili su se ozbiljniji, ali jednako atraktivni i svoji. Bolesna braća, Bizzo i Baby Dooks, ni ovog puta vas svojim pjesmama neće ostaviti ravnodušnima. U travnju 2010. godine je izašao njihov album "Veliki umovi 21. stoljeća" i od njihovog posljednjeg nastupa prošlo je točno godinu dana. Album je malo ozbiljniji, ali stari fanovi će sigurno doći na svoje. Pogotovo na pjesmama "Majmun Chita", "Operi se", "Mali dečko, "Utjeha kod Đurđe" te "Papak". Naravno, neizostavne pjesme s njihova repertoara su i "Lovačke priče", "Looka&Borna", "Čića mića" te mnoge druge.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Mansion - Bolesna braća, 15. lipnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više