TV za 15 kn/mj i internet do 100 Mbps

Foto: Press

DOMAĆI telekom operator Terrakom predstavio je novu akciju uoči Eura u Francuskoj te Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Uz bilo koju solo uslugu te duo ili trio paket i ugovor na 24 mjeseca dostupan je novi LED TV po nevjerojatno povoljnim cijenama.

U približno 25,000 kućanstava u Zagrebu, Sesvetama i Kutini, Terrakom nudi usluge interneta, televizije i telefonije na vlastitoj optičkoj infrastrukturi (OPTIK). Za korisnika to znači kvalitetnu i stabilnu vezu, značajno povoljnije cijene te internet brzine do 20, 50 ili čak 100 Mbps.

Primjerice, solo internet usluga s brzinama od 35 do 50 Mbps u Terrakomu je 159 kn/mj, dok je za brzine do 100 Mbps potrebno izdvojiti 189 kn/mj. DUO paketi dostupni su već od 109 kn/mj, a trio već od 179 kn/mj.

Daj tu telku!

Najbogatiji i najjači paket u Terrakomu je Super TRIO paket koji donosi brzine do 100 Mbps, neograničeno telefoniranje za 0 kn/min prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u RH te fiksnim mrežama u EU (flat.tel) te više od 70 digitalnih TV programa na jednom prijemniku (digi.tv).

Ljetna akcija donosi super atraktivne cijene LED TV-a 82cm koje dolaze uz bilo koji OPTIK, VDSL ili ADSL paket u ponudi te su dostupne uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

Promotivne cijene TV-a uz jednu ili paket usluga:

PAKET                              CIJENA TV-a/mj    TV ćete u konačnici platiti

TRIO OPTIK                           15 kn                             360 kn

DUO OPTIK                            20 kn                            480 kn
SOLO OPTIK                          25 kn                            600 kn
TRIO VDSL/ADSL                   40 kn                            960 kn
DUO VDSL/ADSL                    45 kn                           1080 kn
SOLO VDSL/ADSL                  50 kn                           1200 kn

Više informacija o akciji pronađite OVDJE. Analizi i/ili naručivanju paketa prethodi provjera dostupnosti Terrakom usluga na određenoj lokaciji, a to je moguće učiniti OVDJE.
 

Pročitajte više