Tvrdi da je stigao iz 4000. godine i pokazao fotku "automobila iz budućnosti"

Screenshot: YouTube

MUŠKARAC koji tvrdi da je doputovao iz 4000. godine, pokazao je kako izgledaju automobili u budućnosti.

On tvrdi da "živi u prošlosti već 6 godina", a kaže kako je suosnivač tvrtke Zucar - jedne od vodećih automobilskih kompanija u budućnosti. Uz svoje izlaganje za Apex TV priložio je fotografiju za koju tvrdi da prikazuje njegov "divan model DR-18."

Ta vozila su, kaže, vrlo laka za vožnju dok su nesreće "nemoguće" jer nema cesta. "Btw, nitko ne radi u našoj tvrtki, sve je mehanizirano", kaže te dodaje kako oni u budućnosti imaju "pametne strojeve", a predstavio je i koncept "elektroničkog čovjeka".

Za ljude kaže da su drugačiji od današnjih, a najveća razlika je u životnoj dobi. "Na primjer, ja imam 132 godine, no izgledam kao da imam 20-25 godina", kaže te dodaje kako ljudi žive oko 200 godina zbog injekcija koje primaju u ranoj dobi.

John je tek jedan od "putnika kroz vrijeme" koji se pojavio u posljednje vrijeme. 

>>>Tvrdi je da stigao iz 2030. godine, najavio što će se dogoditi i prošao detektor laži<<<

>>>VIDEO Tvrdi da je bio u 2118. godini i snimio fotku nevjerojatno izmijenjenog svijeta<<<

>>>"Vratio sam se iz 3300. godine kako bih spriječio katastrofu koja će uništiti čovječanstvo"<<<

Iako malotko nije skeptičan oko snimki koje se pojavljuju na YouTube kanalu Apex TV, koji se specijalizira za "paranormalni sadržaj", američki matematičar i fizičar Ben Tippett s University of British Columbia (UBC) prije dva tjedna objavio je studiju u kojoj je predstavio matematički model prema kojem bi se mogao napraviti stroj za putovanje kroz vrijeme.

Pročitajte više