Twitch stigao na Switch

Foto: Press

VLASNICI Nintendo Switcha odsad mogu gledati svoje omiljene streamere i na velikom ekranu i u portable modu jer na popularnoj se konzoli napokon pojavio Twitch. Aplikacija je besplatna i dostupna u Nintendo eShopu, a dostupne su sve značajke kao i na stranici. 

Korisnici se mogu prijaviti na svoj račun, pogledati sve kanale koje i inače prate, gledati live prijenose, VOD-ove i ostali sadržaj, a najvažnije je to da u svemu mogu uživati u hodu, pod uvjetom da imaju pristup internetu. 

Twitch je otprije dostupan i za Xbox i za PlayStation, ali Nintendo je bio pažljiv oko toga koje će streaming servise pustiti na svoju platformu. 

Netflix je i dalje nedostupan, ali možete gledati omiljene streamere. Nedavno su dobili i Pokemon TV aplikaciju koja je u potpunosti posvećena ovim šarenim likovima. 

Doduše, malo iznenađuje vrijeme jer Twitch je nedavno imao slučaj ogromnog curenja podataka pa su se u javnosti pojavili interni dokumenti u kojima je otkriveno koliko su streameri plaćeni. No, naglasili su da se nije radilo o podacima korisnika. 

Pročitajte više