U 35. godini života preminuo osnivač Atomic Dance Factoryja

Foto: Instagram

SAŠA KRNETIĆ, osnivač i voditelj plesne skupine Atomic Dance Factory, preminuo je jutros, samo nekoliko tjedana prije 35. rođendana.

Tužna vijest o njegovoj smrti objavljena je na stranicama Hrvatskog show dance saveza.

"Veliki čovjek s izuzetnom energijom i karizmom , pun entuzijazma i pozitivne energije koju je širio gdje god bi se pojavio. Čovjek koji je uvijek bio spreman pomoći i pružiti ruku. Saša je bio naš genijalan breaker, naš trener i voditelj, član Izvršnog odbora dugi niz godina i biti će nemoguće popuniti prazninu koju će ostaviti za sobom. Zauvijek će ostati u našim srcima i vjerujemo da nikada neće prestati sjećanje na njegovu prisutnost", stoji u oproštaju od Saše.

Brojni prijatelji i kolege od poznatog se plesača opraštaju putem društvenih mreža. Saša Krnetić rođen je 26. kolovoza 1983. godine, a pozornost javnosti privukao je nakon što se prije osam godina sa svojom plesnom skupinom Atomic Dance Factory pojavio u showu Supertalent.

Tijekom osnovne škole počinje se baviti plesom, a kao osnovne plesne stilove odabrao je break dance i hip hop, stoji na službenoj stranici Atomic Dance Factoryja.

Od 1995. godine plesno znanje stječe u plesnim klubovima Liberdance i Megablast, a 1998. godine kreće u profesionalne vode i započinje vlastite projekte. Tijekom godina surađivao je s brojnim plesačima, plesnim koreografima i estradnim zvijezdama. 

Jedan od projekata na kojemu je radio s plesnom skupinom Atomic Dance Factory bio je i plesni spektakl Veliki Gatsby koji su Zagrepčani imali priliku vidjeti u Areni.

Prije tek nešto više o mjesec dana Saša se vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Petrom Planinc, a snimka njihovog prvog plesa tada je oduševila društvene mreže.

Atomic Dance Factory su kroz nastupe u Supertalentu oduševljavali Hrvatsku nevjerojatnim koreografijama za koje je zaslužan bio upravo Saša.

Pročitajte više