U Hrvatskoj odsad dostupna aplikacija YouTube Kids

Screenshot: YouTube

U HRVATSKOJ je od danas dostupna aplikacija YouTube Kids, osmišljena kao zabavno i edukativno mjesto namijenjeno djeci i obiteljima.

Aplikacija YouTube Kids je u potpunosti namijenjena i posvećena djeci i obiteljima te donosi brojne mogućnosti koje roditeljima omogućuju kontrolu sadržaja kao i korištenje naprednih algoritama za odabir sadržaja prikladnih za najmlađe.  

YouTube Kids ima zabavnu i djeci privlačnu grafiku. Velike i jasne ikone olakšavaju čak i maloj djeci korištenje aplikacije. Uz aplikaciju je integrirano i glasovno pretraživanje da bi djeca mogla pronaći filmove koje žele gledati, čak i ako još ne mogu čitati ili pisati.

Kanali i popisi za reprodukciju mogu se pregledavati u četiri različite kategorije: Programi, Otkrijte, Glazba i Učite. 

Roditelji sami mogu odrediti koji sadržaji iz aplikacije (kanali ili pojedinačni videozapisi) mogu biti dostupni njihovoj djeci. 

Aplikacija je do sada u svijetu ostvarila desetke milijuna preuzimanja, više od 160 milijardi pregleda te ima više od 14 milijuna aktivnih tjednih korisnika, a dostupna je u 47 zemalja diljem svijeta i na 18 jezika, uključujući i hrvatski.

Pročitajte više