U javnost procurile fotke oronule Madonne iz Vuittonove kampanje

SJEĆATE li se kampanje koju je Madonna prije nekoliko sezona snimila za modnog diva na čijem čelu sjedi Marc Jacobs, Louisa Vuittona? I predivnih fotografija na kojima izgleda kao izglancana porculanska lutkica, za koje se nagađalo da su se nad njima satima znojili svi mogući i dostupni stručnjaci po pitanju Photoshopa i sličnih programa? New York Magazine ovih dana se dokopao originalnih fotografija sa snimanja, objavio ih i još jednom svijetu dokazao - koliko god se glazbena kraljica borila protiv godina, one su, barem u realnosti, kod nje uzele svoj danak.

To je jasno vidljivo na "prije i poslije" fotografijama koje su objavljene neki dan, uz koje stoji kratak, ali jasan komentar: "Nevjerojatno je koliko Photoshop horora Amerika servira građanima". A Madonna, koja se sa svojim godinama bori godinama, ovaj trend predvodi, učeći svoje fanove i sljedbenike da je najbolje starenje - nedostojanstveno starenje.

Vuitton je Madonnu ove godine zamijenio mlađim i jeftinijim modelom, Larom Stone, djevojkom britanskog komičara Davida Williamsa.

Pročitajte više