U kina stižu "Ostvareni snovi"

FILM Ostvareni snovi pripovijeda priču u o ocu koji je, zbog ljubavi prema kćeri, žrtvovao gotovo sve ne bi li spasio život ozlijeđenoj trkaćoj ždrebici i vratio je na stazu stare slave.

Ben Crane (Kurt Russell) je nekad bio sjajan jahač, a danas njegov trenerski talent donosi bogatstvo drugima. Soñador - ili Sonya - nekad je bila vrhunska kobila čiju je uspješnu trkačku karijeru okončao prijelom noge. Vlasniku, koji je ujedno Benov šef, kobila postaje bezvrijedna pa je uz otkaz Benu daje kao otpremninu.

Nepokolebljiva vjera Benove kćeri, Cale (Dakota Fanning), u oporavak kobile spojit će te dvije ozlijeđene duše u nastojanju da ostvari nemoguće: osvoji Breeders’ Classic kup. Ali pravo čudo leži u tome da će obitelj liječeći kobilu zaliječiti i narušene međusobne odnose.

U filmu Ostvareni snovi glume Kris Kristofferson, Elisabeth Shue, David Morse, Freddy Rodriguez, Luis Guzmán i Oded Fehr. Film je redateljski debi Johna Gatinsa, za koji je sam napisao scenarij. Producenti su Mike Tollin i Brian Robbins, a izvršni producenti Ashok Amritraj, Jon Jashni, Bill Johnson, Stacy Cohen i Caitlin Scanlon.

Pročitajte više