U kinu Grič u srijedu besplatna cirkuska predstava Cirkusa Cirköra



U ZAGREBAČKOM kinu Grič na novoj cirkuskoj srijedi svi obožavatelji akrobacija moći će uživati u predstavi "Inside Out" švedskog Cirkus Cirköra. Zanimljivo je i da je ulaz za publiku srijedom besplatan, a svi posjetitelji uz to mogu osvojiti i vrijedne nagrade.

"`Inside Out` je fascinantna cirkuska drama o izazovima. Možeš odlično skakati s visine i izlagati se ekstremnim fizičkim opasnostima, ali i dalje se bojati reći `Volim te`“, objašnjava Tilde Björfors, dodajući da je preuzimanje rizika cirkuskim umjetnicima svakodnevica.

Prema riječima umjetnika, ova predstava slavi cirkus, njegove tehničke vještine, magiju, ljubav, toplinu i način gledanja na život. "Inside Out" drugi je dio trilogije o tijelu. Prvi dio, "99% unknown", odveo je publiku na putovanje kroz stanice i neurone, a "Inside Out", kako kažu, slijedi srce.

U predstavi, uz živi rock bend, sudjeluje osam cirkuskih umjetnika, među kojima i Angela Wand, zvijezda hrvatskog cabareta Red Room koji će se u svibnju ponovno održati u zagrebačkoj tvornici Jedinstvo.

Cirkus Cirkör najpoznatija je skandinavska cirkuska skupina i švedski izvozni proizvod. Njihove je predstave od osnutka 1995. godine vidjelo milijun ljudi diljem svijeta.

Pročitajte više