U ovom hotelu nastaju najljepše fotke na Instagramu, a noćenje košta skoro 7000 kuna

INSTAGRAM je sve važniji u našim životima pa se sve više ljudi odlučuje otići na odmor na mjesta s kojih će moći objavljivati fenomenalne fotke. Jedno od takvih mjesta su vile Anantara Kihavah na Maldivima koje su upravo ponijele titulu najboljeg mjesta za Instagram, a fotografije jasno dokazuju zašto.

Vile se mogu pohvaliti podvodnim restoranom, bazenima na krovu i dugim pješčanim plažama koje i uživo izgledaju kao na fotkama.

Titulu im je dodijelio Luxury Travel Advisor, nakon online glasanja. Od 121.000 prikupljenih glasova njih čak 45.385 išlo je za vile na Maldivima.

"Dizajniran od strane domaćih arhitekata iz Group X Design Associates, Anantara Kihavah nudi luksuz i osamljenost u najljepšem mogućem okruženju. Prirodni materijali i motivi inspirirani su ostavštinom Maldiva", stoji u priopćenju hotela nakon osvajanja titule.

Anantara Kihavah nalazi se na trolu Baa u okruženju koje je pod UNESCO-vom zaštitom. Udaljen je 30-ak minuta vožnje hidroavionom od Malea i zračne luke Velana. Cijena noćenja u najjeftinijem aranžmanu košta 6756 kuna za dvije osobe. 

Pročitajte više