"U zatvor s Nives Celzijus!"

OTAC Nives Celzijus po drugi je put za hrvatske medije otvorio svoju dušu pa je za Red Carpet ustvrdio kako bi za "Ninu" bilo vrlo korisno da ode malo na hlađenje u zatvor.

Naime, osim što je najavio podizanje još jedne tužbe protiv nje zbog klevete uz veliku odštetu tražit će i zatvorsku kaznu.

Dodao je kako bi na sebe preuzeo, ako treba,  i brigu oko njezine dvoje djece.

Anej Sam, pravim imenom Spaso Čanković, ponovo je ustvrdio kako su jednu jedinu noć proveli zajedno u Čateškim toplicama  te da nije bilo apsolutno ničega tamo. "Došli smo tamo i tražio sam najjeftiniju sobu. Dobili smo sobu s jednim velikim krevetom, s dva posebna ležaja. Bilo je to potpuno bezazleno noćenje", rekao je te dodao kako postoje njena pisma iz tog vremena koja sigurno ne bi bila takva kakva su bila, da je bilo ikakvog zlostavljanja.

On smatra kako je Nives to učinila iz jednostavnog razloga: kako bi napokon došla i u slovenske medije. Anej Sam tvrdi kako Ninu više ne tituliraju kao starletu, Playboyevu zečicu ili Cicu Kaubojku, te ne prikazuju njene golišave fotografije."Sad je glazbenica i njene fotografije su pristojne", dodaje te otkriva kako njega svi gledaju kao zločinca.

"Radi se o šutljivoj ignoranciji, gledaju me, napuštaju prostorije kad ja uđem i slično...", dodaje.

"Ne smije se tako igrati sa sudbinom drugih ljudi", zaključio je Anej Sam dodavši kako je ona za njega samo Nina, nikako kćer.

A.H.
Foto: Index

Pročitajte više