Udala se Britney Spears. Na svadbi bile Madonna, Donatella Versace i Paris Hilton

Foto: Instagram

PJEVAČICA Britney Spears udala se za svog dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija. Intimna ceremonija održana je u četvrtak po losanđeleškom vremenu njezinoj kući u Los Angelesu, a prisustvovalo joj je oko 60 najbližih prijatelja para te dio obitelji.

Među uzvanicima je bilo i slavnih ličnosti - Madonna, Donatella Versace, Paris Hilton i Drew Barrymore. Britney je nosila haljinu poznate modne kuće Versace, a do oltara je hodala uz zvuke legendarnog hita Elvisa Presleyja Can't Help Falling in Love, pišu strani mediji.

Vjenčanje bez sinova

Njezini sinovi Sean Preston i Jayden James nisu nazočili svadbi i tu je vijest prije vjenčanja potvrdio odvjetnik njenog bivšeg supruga Kevina Federlinea, Mark Vincent Kaplan.

"Dečki neće nazočiti vjenčanju. Misle da fokus treba biti na Britney i Samu i jako su sretni zbog nje", rekao je Kaplan.

Prije samog vjenčanja par je obavljao pripreme za veliki dan. Paparazzi su snimili ogromni šator u kući Britney i vjenčane ukrase. Kevin je putem odvjetnika poručio da želi samo najbolje za Britney i da je ovo pozitivan korak u njezinom životu.

Spears se prije vjenčanja javila i pratiteljima na Instagramu iz luksuznog vozila.

"U redu, ovo je drugi put da sam u Rolls Royceu. Stvarno sam uzbuđena. Na stropu su zvijezde, tu su i jako malene čaše za šampanjac koje nikada nisam ranije vidjela", ispričala je Britney dok se Sam u pozadini smiješio.

Kako je ranije pisao Page Six, na vjenčanje Britney nije pozvala roditelje Jamieja i Lynne Spears ni sestru Jamie Lynn. 

Sam i Britney u vezi su od 2016. godine, a prosidba se dogodila u rujnu prošle godine. Britney će ovo biti treći brak, a ranije je bila udana za Jasona Alexandera i Kevina Federlinea.

Pročitajte više