Ultimate Six: Kad neukus zavlada

IAKO je Hummer svršena priča, u svijetu obožavatelja tuninga američki robusni terenac i dalje dobro kotira. Nakon što smo se nagledali kojekakvih čuda, pa čak i limuzina na Hummerovoj osnovi, iz Japana stiže vijest o još jednom mutantu.

Razvijen u suradnji Calwinga i njegove američke akvizicije 213 Motoring, Ultimate Six donosi preradu dostojnu svog imena. Prvo što upada u oči su kotači, njih šest, s rasporedom 4:2 u korist stražnjeg kraja. Promjera su 24 cola s gumama 315/35.

Kao osnova je poslužio Hummer H2, kojem je osim dodatne osovine i produljenja podarena nova vanjština, uključujući prednja svjetla. Podaci o mehanici su škrti, spominje se tek novi ispušni sustav.
 
Puno veća pažnja dana je području koje potencijalni kupac redovito stavlja na drugo mjesto, odmah nakon vanjštine. Naravno, u pitanju je interijer, sada presvučen kožom i opremljen cjelokupnom multimedijom. Recimo i kako je produljenjem vozila na 5,9 metara profitirala upravo kabina, i to po pitanju komfora.

O cijeni ovdje nema smisla govoriti. Ukoliko ipak postoji netko zainteresiran za ovakvo vozilo preporučamo posjetu službenim stranicama.

Pročitajte više