Umro je Boo

Foto: Facebook

BOO, jedan od najpoznatijih psića na svijetu umro je u noći s petka na subotu, objavila je njegova vlasnica Irene Ahn na Facebooku. Najslađi pomeranac na svijetu uginuo je u dobi od 12 godina, a uzrok smrti je doslovno slomljeno srce jer se Boo razbolio nakon što je 2017. godine uginuo psić Buddy, njegov najbolji prijatelj.

Boo je na Facebooku bio popularniji od mnogih svjetskih zvijezda i imao gotovo 17 milijuna pratitelja. Simpatije svijeta je osvojio zbog svoje frizure, fotogeničnosti i odličnih fotki koje je njegova vlasnica redovno stavljala na internet. Obožavala su ga i djeca i odrasli, a s vremenom je zbog svog izgleda postao brend.

Način na kojeg su Booa šišali postao je hit u svijetu, a Boo je bio toliko drugačiji od drugih da se dugo mislilo da je to posebna vrsta psa. Tisuće vlasnika pomeranaca diljem svijeta kopirali su njegovu frizuru, ali nikad se nije pojavio pas sladak kao on.

Vijest o smrti poznatog psića objavljena je na njegovoj službenoj stranici na Facebooku.

"Dragi prijatelji, s najdubljom tugom vas obavještavam da je Boo preminuo noćas u snu i pridružio se tako svom najboljem prijatelju Buddyju. Sigurni smo da ga je upravo on dočekao s druge strane duge", stoji u objavi u kojoj se njegova vlasnica zahvalila za godine druženja na Facebooku.

Pročitajte više