Angelina Jolie: "Zadnjih deset godina borim se sa zdravstvenim problemima"

Foto: Youtube/ Rex/ Shutterstock

IAKO Angelina Jolie posvuda plijeni pozornost svojom ljepotom i glumačkim talentom, ono čemu se najviše posvećuje je njena uloga majke i humanitarke. Najnoviji potez kojim je to dokazala je odluka da svu zaradu od reklamiranja jednog parfema donira u dobrotvorne svrhe.

Angelina se ni nakon bolnog razvoda nije smela u svom dobrotvornom radu, i dalje se bavi projektima inspiriranim njenom vlastitom djecom i zemljama iz kojih su došli. Posvećuje se unaprjeđenju školovanja, zdravstva i zaštite okoliša.

Govoreći o svom izgledu i strahu od starenja, pokazala je veliki optimizam.

"Zadnjih deset godina mog života uključivalo je mnoge zdravstvene probleme, a fokusirala sam se i na odgoj djece. Jednostavno sam sretna što sam zdrava i što su moja djeca zdrava, nemam se čega bojati" rekla je za Hello! magazin i nadodala da se u sljedećih deset godina vidi kako putuje po svijetu sa svojom djecom i da se nada da će neki od njih poželjeti nastaviti s humanitarnim projektima.

"Mislim da ću se manje baviti filmom, a više svojom obitelji."

Angelinu razvod nije ni najmanje usporio u njenim karijernim i osobnim planovima, i dalje funkcionira kao sretna i zadovoljna žena, u miru sa samom sobom.
 

Pročitajte više