Ne sprječavaju je kazne: Severina pokazala kako uživa sa sinom na ljetovanju

Foto: Instagram

SEVERINA uživa na ljetovanju sa sinom i to se ne ustručava pokazati na društvenim mrežama unatoč sudskim zabranama.

Pjevačica je sad objavila još jednu fotografiju sa sinom Aleksandrom na kojoj mu se vidi lice. "Nemoj nikad poć' bez mene... ni u crkvu Boga molit'...", citirala je svoju pjesmu Virujen u te uz fotografiju nastalu ispred crkvice na Vrniku.

"Moj sin i ja uživamo na prekrasnom otoku Vrniku. Na Googleu možete vidjeti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom za Gloriju te i premijera Plenkovića sa djecom u Vatikanu….predsjednika Milanovića s djecom. Oni mogu, oni nemaju socijalnu službu Maksimir koja kaže da je to štetno za djecu.

Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima! Pozdrav", napisala je u ranijoj objavi.

Kazna 3000 kn, uz mogućnost uvećanja

Podsjećamo, Općinski građanski sud u Zagrebu 2019. godine donio je privremenu odluku kojom je Severini zabranjeno objavljivati fotografije s maloljetnim sinom na društvenim mrežama. Prema sudskoj odluci, odnosno privremenoj mjeri Severina i njen tadašnji suprug Igor bili su dužni obrisati sve fotografije s društvenih mreža na kojima se nalazi maloljetni Aleksandar te im je zabranjeno i svako buduće objavljivanje.

Kazna za ovaj prekršaj iznosi 3000 kuna, a kazna se može uvećavati dvostruko svaki sljedeći put kada fotografija osvane na društvenim mrežama. Mjera je donesena na zahtjev Aleksandrova oca, Milana Popovića.

Severina je u intervjuu koji je dala u travnju otkrila da Popović pokreće novu tužbu u kojoj zahtijeva da joj se zabrani da objavljuje i fotografije djeteta s leđa. 

Pročitajte više