Usamljeni Robert Pattinson: Zbog glume sam ostao bez svih prijatelja

OTKADA je prihvatio ulogu u "Sumraku", društveni život Roberta Pattinsona više ne postoji. Naime, kako priznaje popularni glumac, zbog snimanja i putovanja nema vremena za svoje stare prijatelje već se samo s nekolicinom njih čuje putem interneta. Također, zbog slave koju je stekao u vrlo kratkom vremenu, Pattinson priznaje da je postao paranoičan te nikome ne vjeruje.

"Jako je frustrirajuće to što posljednje tri godine živim po raznim hotelima. Jednom prilikom sam zamalo kupio i prodao kuću u Hollywoodu, ali na sreću sam shvatio da je preskupa i da uopće ne znam hoću li snimati tamo za godinu dana" priznaje glumac koji je shvatio da mu je uništen društveni život tek kad se vratio u London i vidio da s nijednim prijateljem nije progovorio preko više od godinu dana.

"Kada mi se netko želi približiti osjećam odbojnost i gađenje"

"Postao sam paranoičan i ne mogu se opustiti u nekom društvu. Kada mi se netko želi približiti osjećam odbojnost i gađenje. Dođe mi da vrištim, a kasnije razmišljam o tome zašto mi je ta osoba uopće htjela prići", rekao je Robert.

Pročitajte više