Uspjeh života: Stefan Kapičić glumit će s Ryanom Reynoldsom

Screenshot: YouTube

SRPSKI glumac Stefan Kapičić ima mnogo razloga za slavlje u 2016. godini. Naime, dobio je ulogu u ekranizaciji Marvelovog strip junaka Colossusa u holivudskom filmskom spektaklu "Deadpool". Glumit će s holivudskom zvijezdom Ryanom Reynoldsom.

Za Entertainment Weekly otkrio je kako je izgledalo davati glas ruskom mutantu. Rekao je da je cijelog života strastveni ljubitelj stripova, a "Deadpool" mu je jedan od najdražih jer se odlično snalazi u svim situacijama, a uz humor i stil koji ga krase pravi je antiheroj. Dodao je da je bio oduševljen kad je saznao za ulogu.

"Snimao sam i ranije u Americi, imao sam više od 80 uloga na TV-u, filmu, u kazalištu, ali osjećaj da sam postao dio Marvelovog svemira kao Colossus je nevjerojatan. Ponekad ne mogu opisati taj trenutak, ali kad pomislim na njega osjećam se sretnim i ponosnim", rekao je i dodao da Colossusu ne posuđuje samo glas, već i pokrete.

"Na svijetu ne postoji glumac s toliko talenta i šarma koji bi bolje igrao Deadpoola od Ryana. Rad s njim je bilo fantastično iskustvo, njegove ideje i sugestije su mi mnogo pomogle. Bilo je nevjerojatno zabavno raditi jedan na jedan s njim kao Deadpool i Colossus. Radio sam s mnogim režiserima, ali Tim Miller je definitivno moj favorit. Ne samo da odlično usmjerava glumce nego je i strastveni obožavatelj stripova, kao što sam i ja. Uživao sam u radu i razgovoru s njim, on je izuzetan čovjek i prijatelj i ne mogu dovoljno da mu se zahvalim za priliku koju mi je pružio", rekao je o suradnji s Reynoldsom i Timom Millerom.

Kapičić je prvi srpski glumac u nekom Marvelovom filmu. 

Pročitajte više