Utjelovila legendu seksa: Scarlett Johansson kao Marilyn Monroe

ŽENA koja je postavila standarde ženske ljepote, gracioznosti i seksa, te za vrijeme svog života postala prava modna ikona u pravom smislu te riječi, to je i danas. Riječ je naravno o jednoj i jedinoj Marilyn Monroe. Ikona stila i dalje je neiscrpna inspiracija mnogih svjetski priznatih duzajnera.

Usprkos višku kilograma D&G je angažirao Scarlett

Tako je Merlinka bila inspiracija i za novu reklamnu kampanju ultra uspješnog talijanskog dvojca D&G-a. Zaštitno lice koja će se smiješiti s novih jumbo plakata je najseksepilnija glumica današnjice, po izboru časopisa People, Scarlett Johansson.

Kampanja za novu kozmetiku ovog poznatog brenda jedna je od najsenzualnijih do sada, kako ističu modni kritičari i stručnjaci koji od mode zarađuju za kruh. Unatoč napisima da je glumica nabacila nekoliko kilograma viška pa da su ju neki producenti iz tog razloga odbili angažirati, D&G nije se pokolebao i bez razmišljanja pozvao Scarlett.

Tako su novi ruž i lak za nokte dobili svoju novu "ambasadoricu". 24-godišnja Scarlett, koja se nije libila niti skinuti na filmu, bila je jedna od najtraženijih modela dok nije nabacila koju kilicu više. Glumica koja uživa u jelu više nego bilo čemu, često je optuživana za brojne plastične operacije, ali ona se uvijek spremno brani.

Scarlett je u braku od studenoga prošle godine

"Pogledajte moje slike kada sam imala 14 godina i slike sada, na kojima imam 24 godine, pa sami zaključite jesam li se operirala", poručila je Scarlett. Glumica koja je od studenog prošle godine uplovila u bračne vode s američkim glumcem Ryanom Reynoldsom i dalje je tiha patnja mnogih muškaraca koji sanjaju njezine napućene usnice i savršene grudi.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više