Uvjerljiva pobjeda: Ovo je najljepša Hrvatica 2019. godine

Foto: Sanela Zukic, Index

INDEXOV izbor najljepše Hrvatice u 2019. godini je gotov, a među 30 prelijepih dama izabrali ste onu čija vas je ljepota osvojila.

Najljepša Hrvatica u 2019. godini je prelijepa glumica Tara Thaller.

Izbor je bio napet, a ljuta borba vodila se između Tare i njene kolegice Klare Mucci. Iako je Klara na koncu dobila više pozitivnih glasova, na drugo su je mjesto srušili negativni i time Taru pretvorili u laureatkinju.

Treća je Helena Matić, studentica industrijskog dizajna i djevojka Dinamova vratara Dominika Livakovića, a lanjska pobjednica Ecija Ivušić ove je godine četvrta. 

Lijepa Tara rođena je 1998. godine, a zasad joj je najveći uspjeh uloga u HBO-voj seriji Uspjeh. Pojavila se i u Pogrešnom čovjeku, a gledatelji su se uvjerili da je talentirana i za pjevanje u showu Zvijezde pjevaju, gdje je pobijedila.

Unatoč očitim talentima, zagrebačku Akademiju za dramske umjetnosti nije uspjela upisati. Njen je talent prepoznala sarajevska Akademija scenskih umjetnosti pa se Tara ove godine preselila u glavni grad Bosne i Hercegovine. Kako prve dvije godine studija ima zabranu snimanja, neko je vrijeme nećemo viđati na malim i velikim ekranima, no ne sumnjamo da je pred njom zvjezdana budućnost.

Pobjedom u Indexovom izboru najljepše Hrvatice naslijedila je Barbaru Radulović, Franku Batelić, Lanu Jurčević, Antoniju Mišuru Sandrić, Vanju Halilović, Lidiju Bačić i Eciju Ivušić.

Pročitajte više