Uvod u anatomiju imat će i 19. sezonu

Screenshot: YouTube

SERIJA Uvod u anatomiju imat će i 19. sezonu, najavio je ABC u ponedjeljak, čime se nastavlja jedna od najdugovječnijih serija u povijesti američke televizije, 'doktorska' sapunica koja i dalje ima vrlo visoku gledanost.

“Ne mogu biti uzbuđenija nego što jesam time što ćemo nastaviti još jednu sezonu pričati priče o Meredith, Bailey, Richardu i drugim liječnicima u bolnici Grey Sloan Memorial", rekla je autorica serije Shonda Rhimes.

Iako ta medicinska sapunica ima i dalje visoku gledanost, glumica Ellen Pompeo, koja glumi dr. Meredith Grey, već je govorila o mogućem okončanju serije nakon dva desetljeća.

“Pokušavam sve uvjeriti da se mora završiti. Čini mi se da sam super naivna kad govorim: Ali kako će priča izgledati, što ćemo ispričati", rekla je prošli mjesec za Insider.

Sedamnaesta sezona serije bila je posvećena borbi protiv pandemije koronavirusa, a trenutno se snima 18. sezona.

“‘Uvod u anatomiju ima globalni utjecaj na ljude koji se ne može zanemariti", rekla je izvršna producentica serije Krista Vernoff.

"Serija nas dira, ponekad mijenja srca i umove širom svijeta kroz duboku povezanost koju ljudi osjećaju s likovima", dodala je.

Ova medicinska drama snima se od 2005. godine. 

Pročitajte više