Uzmi i snimaj: Ovjekovječite svoj motiv pomoću HP-ovog elegantnog digitalnog fotoaparata Photosmart 935

HP JE predstavio HP Photosmart 935, svoj najkvalitetniji 5 MP digitalni fotoaparat koji vašim fotografskim pokušajima pruža dodatnu kreativnu crtu.

>> HP Photosmart 735

…Koji roditelj ne bi bio ponosan kad se njegovo dijete nađe pod svjetlima pozornice – čak i ako je jedva uočljivo negdje u tom golemom zboru!

Impresivan ukupni 21x zum modela HP Photosmart 935 (3x optički/7x digitalno) predviđen za krupne planove omogućuje vam da se usredotočite na onu malu zvijezdu vaše pozornice, bilo da u igrokazu glumi Mariju ili Josipa, ili statira kao neka od ovčica.

Dodatna 32MB SD memorijska kartica omogućuje vam pohranjivanje do 96 snimaka visoke kvalitete, što je razlog više da, kad rođaci dođu u posjet, izvučete sve one fotografije iz djetinjstva…

…Praznici bi trebali biti vrijeme opuštanja, ali kad se laktašite s ostalim turistima za fotografiju Sfinge, dobro je znati da imate fotoaparat na koji se možete osloniti.

Zaslonske upute HP Photosmarta 935 olakšavaju vam rukovanje profinjenim ručnim kontrolama poput profesionalca i omogućuju da snimite fotografije kakve vaš odmor doista i zaslužuje.

Uz impresivnu razlučivost od 5 MP vaše će slike ostati oštre i jasne, bez obzira koliko vam vruće i neudobno bilo u tim trenucima među piramidama!

…Iako je novogodišnja odluka da postanete bolje organizirani svojedobno zvučala tako privlačno, čišćenje vašeg radnog stola može prerasti u pravu avanturu, uz sve one stare fotografije, zaboravljene telefakse i časopise koji tamo počivaju tko zna otkad.


Srećom, HP Photosmart 935 radi u savršenom skladu s novim postoljem HP Photosmart 8886, koje vam omogućuje da svoje snimke smjesta podijelite s prijateljima i rođacima putem računala ili televizora.

S daljinskim upravljačem kojim možete rukovati s najbližeg trosjeda, ovo je savršen izgovor da zaboravite i na člansku iskaznicu fitness kluba, koju ste upravo bili pronašli!

…Ništa vas ne može bolje potaknuti na fotografiranje od dobrog koncerta. Bilo da slušate Kylie Minogue ili Toma Jonesa, ukupni 21x zum i kvalitetne Pentax leće (3x optički zum) HP Photosmarta 935 stvaraju fotografije oštre kao da sjedite u prvom redu, a razlučivost od 5MP dopušta vam da na jedan dan postanete Mario Testino, vraćajući se kući s fotografijama omiljene zvijezde kakvih se ne bi posramio niti Vogue.

LCD zaslon na fotoaparatu daje vam podatke o napunjenosti baterije pa ćete, bez obzira koliko bisova koncert imao, moći zabilježiti sve njih. Nažalost, uz uređaj se ne dobivaju i propusnice za backstage…

HP Photosmart 935 idealan je za kreativne pojedince i obiteljske korisnike. Osim s impresivnih 5 megapiksela, odlikuje se i elegantnim, suvremenim vanjskim dizajnom te nudi širok skup naprednih ručnih kontrola, omogućujući korisnicima izradu slika visoke definicije.

Uređaj je opremljen i čarobnjacima za pomoć koji korisniku olakšavaju put do digitalnih fotografija najviše kvalitete. HP Photosmart 935 raspolaže i mogućnošću snimanja video i audiozapisa, kao i moćnim objektivom za ukupni 21x (3x optički) zum.

Ovaj je digitalni fotoaparat od svibnja 2003. u ponudi svih većih maloprodajnih trgovina, a preporučena cijena kreće se od 3,853,00 Kn do 4,366,00 Kn ( u cijene nije uključen PDV).

Pročitajte više