Valentinovo u showbizu: Ella vs. Charles

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

Jučer je bio međunarodni blagdan simpova, a označila ga je šutljiva polovica premium domaćeg mamca za klikove. Ako ne brojimo moje ljubavno pismo najboljem domaćem rokenrol albumu, naravno.

Ella Dvornik Pearce vs. Charles Pearce Dvornik

Ovaj fascinantan dvojac zasluženo puni retke domaćih nismo-tabloidi medija jer naprosto treba popuniti prostor između Severininih ročišta.

Pearce-Dvornikovi su idealni jer se o njima zapravo ne zna skoro ništa: tračati ovaj par je prelako. Ne samo da je Ella pouzdana i okrunjena kraljica blama pa ima materijala koliko hoćeš, nego i njen budući bivši muž uporno šuti. Što znači da naprosto poziva da narod izmišlja nove činjenice.

Jedan paragraf da vidite koliko je sve to zapravo dosadno

Ellina obitelj svašta je plasirala u medije. Da je Charles nekakav propali biznismen koji je upoznao Ellu i bio s njom zbog novca pa je došao u Hrvatsku parazitirati na njenih 10-80 tisuća eura mjesečno. Druge priče - uključujući i neke Elline dok je još bila u braku - govorile su da je u London stigla s 900 kuna u džepu, da joj je jedva ostajalo novca nakon plaćanja stanarine i da su putovanja s Charlesom bila pokretač influencerskog posla (rekla je da je išla s njim na njegova poslovna putovanja).

Za to vrijeme Charles se na Linkedlnu hvali da je već 25 godina u medijima i oglašavanju pa bi netko zaključio i da je pripomogao budućoj ženi s biznisom u tom Londonu. Danijela Dvornik je ipak još 2015. godine rekla i da on ima tvrtku za mobilno oglašavanje te da nije “dripac”.

Kad se sve zbroji: kakav treš! Kad već nisu presretni u svojoj divnoj privatnosti daleko od očiju javnosti, zar ne možemo dobiti makar zabavnu showbiz sagu?

Što Pearce-Dvornikovi rade na Valentinovo

Uz sve ove informacije/tračeve/insinuacije koje možete pronaći online, Charles je jučer objavio neke simp storyje u kojima priča o tužnoj sudbini, vjeri u ljubav i sličnim stvarima za publiku Matije Cveka i Ane Bučević.

Usput, vjerojatno sasvim slučajno, doda i ulje na vatru glede kronologije odnosa. Kaže da se nisu upoznali u Londonu nego u Kopenhagenu, a to ne odgovara onome što Ella tvrdi od pamtivijeka. 

Tko onda laže i, važnije, o čemu sve još?

Možda saznamo na albumu Sappho koji je Alterella najavila na Valentinovo, a objavljuje ga na Dan žena. Ako je suditi po onim pjesmicama u kojima Ella pjevuši o okusu partnerovih govana u ustima ili onom finalu krindža gdje pjeva partneru i ljubavnici “ubit ću vas sve”, to je avantura influencerice koju se isplati recenzirati da se malo nasmijemo!

>>Ella Dvornik osvojila Blammy 2023!

Dotad je ovo savršena poslastica za gladni narod. Ima dovoljno polučinjenica za blaćenje i jednog i drugog, a sve sočnije dolaze iz nekih stotih izvora pa svi podjednako mogu misliti da su u pravu.

Ako ste pomislili da je sve ovo užasno dosadno…

Potpuno ste u pravu. Vjerojatno najzanimljiviji par u našem showbizu terminalno je dosadan usprkos golemom potencijalu da svojim ludostima malo opusti naciju u najturbulentnijem razdoblju unazad 15 godina.

Šteta što je tako. Ne zato što priželjkujem veću popularnost tabloida nego zato što Ella Dvornik ima sve predispozicije za fascinantnu javnu pojavu (ne nužno pozitivnu), ali uz sve svoje šenanigane izaziva tek umjeren interes. Glazbeno je potpuni flop i jedino što ima je šok faktor za ženice koje se solidariziraju s njenim fantazijama o muško-ženskim odnosima. Sazna li se da je Charles bio glavni orkestrator njenog medijskog uspjeha, situacija će biti još tužnija.

Predosadno! Zašto nemamo zabavniju showbiz priču za Valentinovo? Zar nije napaćeni narod zaslužio nešto za čim će se okrenuti u trenucima Plenkovićevih vrhunaca i potražiti malo utjehe? Što, zaboga, radi ta naša showbiz industrija?

Naravno da ćete reći da ima puno pametnijih i produktivnijih stvari koje biste mogli čitati (počevši od mojih članaka), ali svi dobro znamo da ne mislim na to. Mislim na zvijezde u Hrvatskoj. Mislim na strašno malen (gotovo nepostojeći!) fond javnih osoba koje su sposobne zaintrigirati javnost.

Trenutno stanje: ne zanima nas ni najmanje što oni privatno rade. To znači samo da stvari koje rade za svoju publiku nisu dovoljno dobre, zanimljive i utjecajne da bi nas zaintrigirali za svoj život.

Jedno je sigurno: Charlesove poruke o ljubavi prvorazredni su simp materijal i ovim putem ga pozivam da svrati na rehabilitacijski izlazak.

Platit ću ja pića svim ovim novcima koji su mi legli od Aleksandra Vučića za promociju Srbije na Indexu, ne brini, Chuck!

Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Pročitajte više