Vanja Halilović ustala iz "mrtvih"

NAKON što smo se već polako odviknuli od njezina lica, Vanja Halilović se vraća na male ekrane i to u eter kablovskog programa nastalog u svrhu prodavanja stvari putem televizije, KupiTV. U to ime Vanja je sinoć vodila glamurozni događaj koji je njezina nova kuća prenosila, dodjelu nagrada Modnih ikona godine i to u paru s još jednim "otpadnikom" s RTL-a, glumcem Borisom Mirkovićem.

"Sve detalje ćete saznati na vrijeme"

Vanja o detaljima oko svojeg angažmana na KupiTV-u sinoć nije bila pričljiva, tek je ponekom zainteresiranom novinaru pokušala objasniti da "će sve saznati na vrijeme". Priredbu je odradila korektno, bez previše gafova, iako je navikla čitati s blesimetra te se pokazala kao savršena nadopuna (polu)duhovitom Borisu Mirkoviću, s kojim će u paru prodavati stvari na spomenutom televizijskom kanalu.

Bolesni um Vanju spojio s Markom Cigojem



Vanja Halilović, otkako je označena kao preljubnica desetljeća, izbiva s malih ekrana i trač rubrika, osim jednog izuzetka, kada ju je poznati tabloid spojio s urednikom drugog poznatog tabloida i bivšim suprugom Josipe Pavičić, Markom Cigojem. Vanja nam se tada požalila da laži o njoj "smišlja bolesni um", ali i ispričala nam da joj posao na televiziji nimalo ne nedostaje.

Vanja nam je rekla i da nije jedan od onih zaljubljenika u televiziju, poput svojih bivših kolegica te da joj pojavljivanje na malim ekranima uopće ne nedostaje.

"Taj posao je došao k meni, ne ja k njemu", rekla je tada i dodala: "Nisam imala nikakvih televizijskih ambicija, međutim, možda se to u budućnosti promjeni, vidjet ćemo", rekla je. Sad je, izgleda, vrijeme promjene stiglo pa će nam Vanja uskoro početi uvaljivati (polu)proizvode bez kojih ionako možemo. Hoće li uspjeti, vrijeme će pokazati!

Pročitajte više