Vanja Mamić: Nosim humanitarnu majicu od 40 kuna, očito nisam pomodna



VANJA MAMIĆ sinoć je posjetila revije na Fashion Weeku. Dizajnerica interijera vjerna je posjetiteljica ovog modnog događaja, a redovito na njemu podržava Kristinu Burju, svoju prijateljicu. Iako sinoć Burja nije predstavljala svoju kolekciju, Vanja je u prvom redu sjedila zbog svih revija. Odjevena u jednostavnu majicu i traperice, priznala nam je da nije previše pomodna te joj nije bitno da uvijek na sebi ima nešto dizajnersko.

"Večeras sam tu zbog revija. Nisam zbog nikog posebno tu, došla sam pogledati neke novitete i malo se podružiti. U principu uvijek dolazim na revije koje organizira Suzy. Vidite po meni da nisam previše pomodna. Vidi se po majici koju nosim, ona je humanitarnog karaktera, dođe 40 kuna i poziva na zaštitu životinja te spas Dumovca, tako da je i na taj način očito koliko mi je stalo do marki i mode", ispričala je Vanja.

"Svi osjećaju recesiju, ne bih o tome. Bavim se dizajnom interijera u posljednje vrijeme. Iako sam po struci stomatologinja, nisam dugo radila, bili smo dugo u Njemačkoj i život mi je krenuo u drugom smjeru. Radim ono što me veseli, a trenutno su to interijeri. Inspiraciju ili imate ili nemate u sebi", zaključila je Mamić o svojim trenutnim okupacijama.

Pročitajte više