Vannino "Ledeno doba" - jedinstven projekt u svijetu

Izlazak "Ledenog doba", novog Vanninog albuma, opet se odgađa, ovaj put zbog Radijskog festivala, s kojim ta popularna pjevačica želi uskladiti termine, tako da će dugoočekivani CD svjetlo dana ugledati u svibnju. Naime, iako je album potpuno gotov, Vanna želi pričekati gala promociju, koja će se u sklopu HRF-a održati 7. lipnja, pa će CD izdati neposredno prije tog spektakla.

Konačno je otkriveno s kim je to Vanna na novom albumu vokalno surađivala - riječ je o Akiju Rahimovskom i Oliveru Dragojeviću, dakle, album sadrži dva dueta, a tu je i jedna obrada, za koju je prepjev napisao Arsen Dedić.

Posebnost novog Vanninog projekta jest to što će svaka pjesma s CD-a na posebnom DVD dodatku imati svoje video izdanje, točnije, prezentaciju odsviranu poput koncerta, uključujući i goste u duetima. Svjesna lošeg stanja na tržištu, Vanna je zajedno s diskografima odlučila da će se taj multimedijski paket prodavati po cijeni običnog CD-a, što će, nadaju se, povećati naklade. A za to imaju itekakav poticaj, jer se po našim informacijama Vannin posljednji album "Hrabra kao prije" prodao u jedva tisuću primjeraka.

D.K.
Foto: Mare Milin

Pročitajte više