Vatra i led u zagrebačkoj Esplanadi najavili početak ljeta

ZAGREBAČKI hotel The Regent Esplanade u četvrtak je bio mjestom još jednog glamuroznog događaja. Pod nazivom "Ice and Fire Party", zabava čiji su uzvanici većinom bili zagrebački poduzetnici, upriličena je i kao razlog za predstavljanje prve hrvatske premium votke - Akvinte.

Osim toga, organizatori su tu priliku iskoristili i kako bi gostima predstavili novi Lifestyle časopis na hrvatskom tržištu pod nazivom Fashion Avenue.

Od poznatijih uzvanika porazgovarali smo sa Stefany Hohnjec, koja nam nije htjela odgovoriti na pitanje ima li dečka i planira li s istim ići na more, a od medijske je pozornosti zazirala i ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt, koja je na pitanje Indexova fotografa "Može fotka?", odgovorila da ne može. Pa smo tako, nažalost ili na sreću, ostali samo u posjedu fotografije s pogledom na ministričinu pozadinu.

Program je vodio "vrckasti" Mirko Fodor, dok su se od poznatijih faca na mjestu događaja našli i Mia Begović te suprug joj Željko Žnidarić, zatim Davor Meštrović, koji svakoga jutra budi Hrvate u HRT-ovoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska", TV voditelj Boris Mirković, glumac Rene Bitorajac, jedan od najpoznatijih hrvatskih novinara Denis Kuljiš, modni kritičar Nenad Korkut, Viktor Drago i nekolicina ostalih poznatijih faca.

Nemalu pozoronost su privukli i Dmitry Zheleznyak, čelni čovjek tvrtke Adriatic Investments te njegova atraktivna supruga.

Ovaj je događaj svojom vruće-ledenom atmosferom najavio, kako organizatori kažu, i službeni početak ljeta.

B.S.
F
oto: Dragan Predojević

>>> Galerija fotografija s Ice and Fire Partya (2)

Pročitajte više