Pogledajte teaser: Vatrena Franka Batelić na užarenom Zrću snimila spot "On Fire"

DOK NJENI singlovi, plesni hit "On Fire" i pop balada "Crna duga", haraju glazbenim play listama, Franka Batelić i dalje radi punom parom pa je tako ovih dana na Pagu snimala novi spot. Kadrovi za "On Fire", koji se nalazi na "Papaya Day & Night 2011" kompilaciji, snimani su na desetak različitih lokacija na Pagu, pa tako i na popularnoj plaži Zrće i u klubu Papaya, gdje je sve kulminiralo Frankinim nastupom pred mnogobrojnom rasplesanom publikom. Režiju spota potpisuje Danijel Tipura.

"Jako sam zadovoljna snimljenim materijalom. Bilo je naporno četverodnevno snimanje, ali koliko sam uspjela vidjeti material - jako, jako sam zadovoljna! Posebno drag trenutak mi je bilo snimanje u klubu Papaya, gdje je gomila partijanera u glas sa mnom pjevala, plesala i dobro se zabavljala tijekom snimanja. Stranci su bili zakon! Nakon snimanja su se željeli fotografirati, popričati i podijeliti oduševljenje time što i Hrvatska ima produkciju na svjetskom nivou", ispričala je Franka.

"On Fire" je prvi Frankin singlu na engleskom jeziku. Sama je napisala tekst, a produkciju potpisuje Eric Destler. Singl "On Fire" će imati radio, club extended i nekoliko pobjedničkih verzija DJ remix natječaja. Singl će biti izdan za jedan inozemni label.

Pročitajte više