Večeras prva live emisija HTZ-a, ispada čak šestero kandidata!

PRVA emisija uživo druge sezone showa Hrvatska traži zvijezdu donosi mnoga iznenađenja. Šesnaestero kandidata stati će na pozornicu zagrebačkog studija Jadran filma i otpjevati večeras, 2. travnja, pred publikom i žirijem hrvatske pjesme koje su sami odabrali, a za koje misle da će ih najbolje predstaviti publici. Live emisija HTZ-a na RTL Televiziji počinje u 20 sati, a na Indexu ćete moći pratiti live tekstualni prijenos.

> HTZ: Predstavljamo Top 16 kandidata!

> Video: Index posjetio raspjevanih Top 16 kandidata HTZ-a na tajnom imanju u Zagrebu

Top 16 kandidata su: Zdenka Olujić, Vilibald Kovač, Pjerino Ružević, Petar Brkljačić, Maja Malić, Duje Stanišić, Adrijana Baković, Helena Hunčaga, Hana Blažević, Ivana Trogrlić, Kim Verson, Isabella Kim Popović, Dino Antonić, Juraj Jurlina, Boris Rogoznica i Jurica Gorša.

Pred kandidatima je težak zadatak budući da će na bini zapjevati s HTZ bendom, pod vodstvom Olje Dešića, ujedno službenog vokalnog trenera kandidatima, a tremu će zasigurno začiniti i publika koja je već i lani dokazala da atmosfera u studiju može doći do usijanja.

Sedam kandidata za sljedeći live bira publika, tri žiri

U prvoj emisiji uživo, ispast će čak šestero kandidata. One koje ostaju odabrat će gledatelji i žiri: sedmero će odabrati gledatelji glasovanjem preko telefona i SMS poruka, a troje sretnih koji će krenuti dalje zvjezdanim putem, Tony Cetinski, Anđa Marić i Goran Lisica Fox (svaki član žirija po jednog). 

Desetero kandidata koji prođu dalje, sljedećeg petka, 9. travnja, nastupaju u live emisiji čija će tema biti "Hitovi današnjice". 

Pročitajte više