Večeras se u Piranhi zabavljajte uz Natalie Peris

NAKON što je prošla subota u Piranhi nadmašila sva očekivanja, nastavlja se u ritmu vrhunskog clubbinga uz Addictive program i posebnu programsku poslasticu. Pozivamo vas da nam se i ove subote, 28. kolovoza pridružite na live vocal performanceu najveće hrvatske house vokalistice, Natalie Peris, koji će se održati na atraktivnom stageu Piranhe. To je ujedno i premijera Love Sings programa koji Natalie pokreće i odsad će joj svaki nastup bit poznat pod tim imenom.

Natalie je jedina hrvatska vocal house pjevačica koja je imala čast dijeliti stage s najvećim zvijezdama elektronske scene poput Kelly Rowland, CeCe Rogers, Andreje Britton te Inuse Dawude. Poznata je po suradnji s velikim producentom Jerryjem Roperom s kojim je izdala svjetski hit "Dance with You". Već je u početku pokazala da uz pomoć svojih glasovnih mogućnosti i vrhunske produkcije može obarati vrhove svjetskih klupskih chartova.

Natalie je ujedno i jedina Hrvatica koja je imala čast pjevati u, prema CNN-u, najboljem klubu na svijetu, Sky baru u Beirutu. Ovog ljeta Natalie je imala niz sjajnih nastupa na Jadranu, između ostalog u Haciendi, Boi, na Rab Summer Festivalu i u najpopularnijem jadranskom klubu Papayi na Zrću.

Uživajte u jedinstvenoj sinergiji vokala fantastične Natalie Peris i vrhunskog house seta sjajnog residenta DJ Carla. Vrhunska atmosfera na podiju je garantirana, a nju će dodatno zagrijati i vatrene seksi plesačice.

Pročitajte više