Večeras vas u Venerandi očekuje David Morales

JEDAN od najjačih hrvatskih klubova, Veneranda na Hvaru, započinje ljetnu sezonu 2011. spektakularnim programom koji uključuje i gostovanja mega popularnih imena svjetske klupske scene. U skladu s tim slijedi prvo veliko gostovanje legendarnog David Moralesa večeras, 8. srpnja. Karte za veliki događaj se mogu kupiti preko Eventima i na blagajni kluba.

To je prvo veliko gostovanje koje najavljuje da će Veneranda biti nova klupska destinacija i hit 2011. Nakon večerašnjeg Moralesovog nastupa slijede: 16. srpnja - Viktoria Metzker, 23. srpnja - Arno Cost, 30. srpnja - The Shapeshifters, 4. kolovoza - Tom Novy, 6. kolovoza - Riva Starr, 13. kolovoza - Freemasons, 19. kolovoza - Gramophonedzie, 27. kolovoza - Milk and Sugar.

Govorimo o klubu koji po uređenju ne zaostaje za inozemnim top klupskim destinacijama te će kapacitetom, impresivnim dizajnom i samim programom ove godine zasigurno biti hit mjesto u Hrvatskoj, a i šire. Veneranda ima unutarnji floor nadahnut drevnom prošlošću, pogodan za velike koncerte i vrhunske DJ partyje, vanjski floor kapaciteta oko 1.800 ljudi sa bazenom i programskom mogućnošću uvođenja ljetnog kina te wall screen projekcija. Klub također ima posebnu vip sekciju sa oko 200-tinjak sjedećih mjesta koja se mogu rezervirati i unaprijed bookirati na info@veneranda.hr.

Izvršna produkcija Venerande je od ove godine uvela novi koncept u suradnji sa Urbanim Zvukom (Darko Juranović D`Knock, Fresh Jay) www.urbanizvuk.hr i tako od web dizajna, programske sheme, dovođenja velikih glazbenih imena, uvođenja ekskluzivnih glazbenih kompilacija do brojnih iznenađenja Veneranda ove godine ostavlja pečat  na ponudi hrvatskog turizma i općenito hrvatske klupske scene kao top destinacija. Projekt Veneranda Summer 2011 će ovo ljeto pratiti MTV, www.liveinthemix.tv, drugi brojni hrvatski i inozemni mediji, a ekskluzivne vijesti sa partyja i raznovrsna celebrity iznenađenja će prenositi Index.hr. Sve daljnje informacije na www.veneranda.hr.

Pročitajte više