Večeras završava regionalni let "Plavog aviona" Rundek Cargo Trija



DANAS će Rundek Cargo Trio posjetiti Osijek i time završiti svoju regionalnu proljetnu čaroliju koja je započela prije više od mjesec dana nastupima u Srbiji i Crnoj Gori, a nastavila se s deset datuma na području Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Na proljetnoj turneji "Plavi avion" Rundek Cargo Trio predstavljao je istoimeni album te je redovito izazivao ovacije i višestruke pozive na bis, a zadnja prilika da u ovom dijelu turneje doživite ovaj koncert je danas u osječkom Kinu Europa. 

Album "Plavi avion" je, osim publike, osvojio i struku koja ga je nominirala za diskografsku nagradu Porin u kategoriji alternativnog rocka. Rundek Cargo Trio uz lidera čine šarmantna violinistica Isabel te multiinstrumentalist Dušan Vranić - Duco. Trio zajedno nastupa već više od godinu dana, a nakon proljetne turneje spremaju se za let u inozemstvo - njihova sljedeća stanica nakon Osijeka je Graz, a nakon toga Kopenhagen. Na svim dosadašnjim koncertima publika je uživala uz obilje izvrsne glazbe te prisustvovala iznimnom umjetničkom događaju.

Koncert će se održati u Kinu Europa s početkom u 20 sati i to je posljednja prilika da uživo slušate Rundek Cargo Trio na ovom dijelu turneje. Bjelovarski koncert zakazan za 29. travnja odgođen je za neki drugi termin koji će ovisiti o dispoziciji Trija. Ne propustite posljednju regionalnu stanicu "Plavog aviona" večeras u osječkom Kinu Europa!

Pročitajte više