Veliki blagdanski popusti do 50 %

Foto: Press

BLAGDANSKI popusti i do 50% na www.tvojaljekarna.com, najvećoj i najjeftinijoj Internet ljekarni u Hrvatskoj.

Još samo ovaj tjedan veliki blagdanski popusti na kozmetiku, vitamine, dječju hranu i mnoge druge proizvode. Izdvajamo samo neke od tvrtke Organic4US:

    P1. Anti-age losion za tijelo  -40%

    P2. AHA 7% Glikolni tonik  -40%

    P3. Serum s vit.C + Anti-age krema za lice   -30%

    P4.  Anti-age krema za lice + Anti-age krema za oči   -30%

    P5.  Serum s vit.C + Anti-age krema/lice + Anti-age krema/oči   -40% popusta

    P6. Serum s vit.C + Anti-age krema/lice + Anti-age krema/oči + AHA 7% Glikolni tonik -50%

    P7. Serum s vit.C + Anti-age krema/lice + Anti-age krema/oči + Anti-age losion/tijelo -50%

Organic4US je high-end anti-age linija kozmetike koja kombinira najnovije organske i anti-aging sastojke - Matrixyl-a 3000, PhytoCellTec™ Stem Cells, koenzim Q10, kolagen, hijaluronsku kiselinu, vitamin C, vitamin E itd.

Anti-age krema za bore oko očiju s ekstraktom matičnih stanica alpske ruže ( PhytoCellTec™), hijaluronskom kiselinom, koenzimom Q10, organskom aloa verom, organskim krastavcem, uljem jojobe i vitaminom E koristi najsuvremeniju anti-age tehnologiju PhytoCellTec™ za koju je klinički dokazano da smanjuje bore oko očiju za 54% uz redovnu primjenu. Svakodnevna primjena kreme očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, dubinski nahraniti kožu, smanjiti bore, podignuti tonus kože te joj vratit mladenački izgled.

Anti-age losion za tijelo pravi je eliksir mladosti koji pomaže očuvati elastičnost i vitalnost vašeg tijela. S godinama se kolagen i elastin, dva proteina ključna za elastičnost kože, suočavaju s različitim preprekama koje potiču njihovu dezintegraciju. Ovaj losion sadrži najvažnije sastojke za očuvanje elastičnosti kože kao što su: hijaluronska kiselina, karite maslac, ulje argana i macadamije, organska aloe vera i ulje jojobe. Losion se brzo upija i ne ostavlja masne tragove, već samo nježan i ugodan miris.

Serum s vitaminom C pravi je eliksir protiv bora. Formulacija obuhvaća sve važne čimbenike koji usporavaju proces starenja koristeći najnovije anti-age sastojke kao što su hijaluronska kiselina i morski kolagen koji hidratiziraju i učvršćuju vezivno tkivo, vitamin C kao moćni antioksidans koji ublažava djelovanje slobodnih radikala, vitamin E koji regenerira kožu, te mješavinu različitih eteričnih ulja. Vidljivo smanjuje bore i sitne linije te pruža osjećaj glatke, meke i blistave kože.

Anti-age krema za lice pripravljenja je po farmaceutskoj recepturi uz dodatak Matrixyl-a 3000 - kompleksa peptida koji potiče stvaranje kolagena, vitamina E, morskog kolagena, ulja jojobe, karite maslaca, organskog ekstrakta mrkve i krastavca, prožeta mješavinom eteričnih ulja naranče, lavande, geranija i tamjana. Pravi je užitak za Vašu kožu s kojom neugodna zategnutost nestaje, koža je hidratizirana i mekana, a bore vidljivo izglađene.

Tonik na bazi 7% glikolne kiseline za eksfolijaciju lica - ovaj proizvod uklanja barijeru između nakupljenih mrtvih stanica na gornjem sloju kože i novih, svježih stanica koje su ispod njih. Upravo taj proces otvara put svim kremama i serumima omogućujući im da prodru dublje u kožu i time pomaže koži u prirodnom procesu obnove. Tonik je obogaćen i organskim hidrolatom ruže, organskom aloa verom i organskim hamamelisom te ima dvojni učinak, blagu i ravnomjernu eksfolijaciju uz umirenje kože hidrirajućim hidrolatima. Redovitom eksfolijacijom koža postaje čišća, svježija i mekša. Iako efikasan sam tonik je dovoljno nježan da bi ga se koristilo svakodnevno.

Ostatak proizvoda na popusti provjerite na www.tvojaljekarna.com, 10% popust kod učlanjena, 5% popust kod preporuke, besplatna dostava iznad 350 kn.

Svaki tjedan NOVI popusti!

www.tvojaljekarna.com



 

Pročitajte više