"Vertigo": Ekskluzivna premijera novog spota Elementala

PO PRVI put u Hrvatskoj, ekskluzivno na Indexu i MTV-ju, možete vidjeti paralelnu internetsku i televizijsku premijeru spota. Riječ je o novom spotu Elementala za pjesmu "Vertigo" sa istoimenog novog albuma. Mirela Priselac Remi nam je nedavno u intervjuu objasnila kako je bend s ovim albumom, četvrtim po redu, želio probati nešto novo pa otud i naziv "Vertigo".

Spot za "Vertigo" snimljen je u režiji splitskog Pilot studija, koji je već s Elementalom surađivao na fenomenalnom spotu za pjesmu "Nema ga". Ovaj se put nisu odlučili za spot izrađen u tehnici kolaža, nego za punokrvni dramski spot u kojem su se članovi Elementala okušali i u glumi.

Nakon internetske i televizijske premijere, spot će u četvrtak, 27. svibnja, biti prikazan na velikom platnu kino-dvorane Grič u Jurišićevoj 6 u Zagrebu. Elemental poziva sve zainteresirane da im se pridruže na projekciji spota, jer će se nakon nje u kafeu Kina Grič družiti s fanovima i potpisivati primjerke novog albuma "Vertigo" koji će se za ovu priliku u Griču prodavati po promotivnoj cijeni. Nakon projekcije spota i druženja s fanovima, Elemental će puštati muziku u klupskom prostoru Kina Grič.

Prije nekoliko tjedana Elemental je organizirao photo session u zanimljivom ambijentu kafea Kina Grič, a fotografirala ih je izuzetno talentirana fotografkinja Marina Filipović Marinshe. Fanovima će se pružiti jedinstvena prilika da se fotografiraju s članovima benda u istom ambijentu, na istom mjestu na kojem su nastale nove službene fotke Elementala.

Pročitajte više