Vesna Dragojević otkrila da ima puno bračnih ponuda: "Ma nisam ja blesava"

Foto: Robert Anic/PIXSELL

VESNA DRAGOJEVIĆ se u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji prisjetila kako su ona i Oliver započeli vezu. Ispričala je da ju je pratio po Stradunu kad mu je zapela za oko iako je tada imao curu.

"Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan mijenjao te ženske... On s njom ispod ruke, a ide za mnom. To je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sjedi on u gradskoj kavani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: 'Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!' A kažem ja njemu: 'Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana'", prisjetila se Vesna. 

"On je bio izgubljeni slučaj"

Dodala je kako je potom Oliver ubrzo upoznao njezine roditelje. "On je bio izgubljen slučaj. Dolazio je kod nas doma, jeo je kod nas, ja sam mu prala robu, a jadan. Imao je 62 kile. Ali ja sam se zaljubila", ispričala je Vesna i nasmijala gledatelje priznajući da nikad nije nigdje nije putovala bez Olivera jer bi se, kaže, izgubila na aerodromu.

"Ne bih znala ni iz jednog izaći. Izgubila sam se na aerodromu u Zagrebu. Došla iz Splita, Oliver je već bio gore, imao je pet koncerata u Lisinskom, ja se iskrcala i sve pofalivala, završila na izlazu za ukrcaj za München. Dok sam se izvukla iz svega toga, dolje se samo moj kufer vrtio na traci. Biži! Ako ću putovati sama, idem autobusom", rekla je.

Otkrila je i da sada ima puno udvarača na društvenim mrežama. "U inbox su mi počeli slati neke bračne ponude, pa više tamo ne idem. Ne otvaram Facebook, ne javljam se više nikome. Jedan se javlja, različita imena, a uvijek ista slika, ma nisam ja blesava", zaključila je Vesna.

Pročitajte više