Victoria Beckham je zanosna i dok skija

Nakon naporne adaptacije u novom, američkom životu, Victoria Beckham odlučila se odmoriti, te je s najstarijim sinom, osmogodišnjim Brooklynom, posjetila francusko skijalište Courchevel.

Kad nije skijala, letjela je paraglajderom, a Brooklyn je na dječjoj stazi savladavao osnove sniježnih sportova. Obitelj nije mogla biti na okupu jer je David poslom morao do Madrida, a ostali sinovi ostali su u Los Angelesu s dadiljom.

Naravno, Posh je skijala u dizajnerskoj sportskoj odjeći, te svima pokazala kako elegancija nije rezervirana samo za glamurozne večere i promocije. Međutim, Amerikanci nisu nimalo oduševljeni njenim obožavanjem mode i nastojanjem da stalno bude u centru pažnje.

Neki su novinari u SAD-u u svojim tekstovima počeli od Davida Beckhama tražiti da ju vrati u London, a inicijativa je poprimila razmjere prave akcije. S druge strane, modni stručnjaci u SAD-u mole Victoriju da počne nositi grudnjake, jer su joj grudi "nepodnošljive i jadne". Nema što, Posh je postala pravi maher u privlačenju pažnje, radilo se o modi, skijama i(li) grudnjacima...

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više