VIDEO 10 najgorih stvari koje vam se mogu dogoditi tijekom seksa

Ilustracija: 123Rf

U NASTOJANJU da svoj seksualni život učine uzbudljivijim, neki su doista otišli predaleko. YouTube kanal VideozOnly sabrao je 10 sudbina nesretnika koji su tijekom seksa otišli korak predaleko, a mnogi od njih su pritom izgubili i glavu.

Jedan stariji muškarac je, primjerice, umro tijekom seksa s prostitutkom, no čini se da je zapravo deblji kraj izvukla ona - jer je ostala "zaglavljena" za beživotno tijelo, od kojega su je na kraju morali odvajati liječnici.

Drugi je par pak poginuo kad je tijekom seksa popustio prozor na koji su se naslonili, a jedan je nesretnik stradao i kada je tijekom burnog druženja sa transseksualcem prejako udario glavom o zid.

Jedna mlada dama u Španjolskoj je pak upala u bunar tijekom seksa, no dok su nju nakon pola sata iz ledene vode izvukli vatrogasci, mnogo je gore prošla žena koju je ljubavnik nagovorio da isprobaju "uradi sam" seksualno pomagalo. "Domišljat" tip dosjetio se namontirati dildo na pilu, a ljubavnicima nekako nije palo na pamet da bi ista mogla prerezati umjetni penis i teško ozlijediti ženu. S teškim ozljedama u predjelu vagine nesretnica je hitno prevezena u bolnicu.

Čitav popist najgorih seksualnih iskustava pogledajte u videu.

Pročitajte više