Video - "2012": Tko će preživjeti?

NAJNOVIJI film katastrofe "2012" od sutra počinje igrati u domaćim kinima, a gledatelje zastrašuje prognozama da će nas prema kalendaru drevnih Maya, 12. studenog 2012. niz katastrofa izbrisati s lica zemlje dok će se samo malobrojni i snalažljivi spasiti.

Film je režirao Roland Emmerich poznat po filmovima slične tematike "Dan nezavisnosti" i "Dan poslije sutra", a u filmu glume John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover i Woody Harrelson. Ukoliko želite vidjeti jednu od verzija o tome što nas čeka famozne 2012. svakako pogledajte film, a do tada se možemo samo nadati da "pravi" scenarij neće biti u stilu filma katastrofe.

"Kad pogledate ovakav film, on govori o vaših najgorim strahovima. To je kao da trčite uokolo na Noć vještica i slavite vampire i čudovišta. Da se to zaista dogodi, svi bi tog dana plakali", rekao je glavni glumac John Cusack. "Znao sam nešto o Mayama, imali su najkompliciraniji kalendarski sustav i najtočniji osjećaj za vrijeme, točno u sekundu za svaku civilizaciju a 21. 12. 2012. to jednostavno prestaje", dodao je Cusack.

"On je majstor u zastrašivanju ljudi, radi to vrlo uvjerljivo i autentično", rekla je Amanda Peet za redatelja filma Rolanda Emmericha.

Pročitajte više